23948sdkhjf

Risika A/S

Risika A/S er et dansk kreditoplysningsbureau, godkendt af Datatilsynet, der skaber sikkerhed i samhandlen mellem danske B2B-virksomheder via et automatiseret kreditvurderingsværktøj, konkursanalyser og intelligent overvågning af kunder. Gennem automatiserede algoritmer og databaserede løsninger opnås lavere finansiel risiko og bedre likviditet.

Risika platformen har samlet det mest relevante virksomhedsinformation, du skal bruge inden samhandel med andre virksomheder, og har derudover også sat hele kundeanalysen sammen for dig. 

Med Risikas platform kan du også holde øje med nuværende eller potentielle samarbejdspartnere, og få øjeblikkelige notifikationer, hvis en nuværende kunde eller samarbejdspartners økonomiske situation ændrer sig. 

Platformen tilbyder desuden et redskab til konkursanalyse, der betyder at du får informationer, om der er relaterede konkurser til en given virksomhed og/eller person.

På denne måde er du på forkant inden du skal give kredit eller forhandle med potentielle kunder. 

Med Risika har du mulighed for at lægge sine kunder og leverandører til overvågning, så du modtager automatisk besked, hver gang der sker ændringer.

Dette kunne være ved fald i Risika score, statusændring på virksomheden og ved ændring i stamdata. Overvågningsfunktionen giver dig mulighed for at reagere med det samme. F.eks. hvis dine kunder ændrer risikoprofil, kan du stoppe med at yde kredit til dem.

Prøv Risika gratis idag.

Følg med i konkursudviklingen her.

Fakta om Risika A/S

Adresse
Risika A/S
Kronprinsessegade 26B
1306 København K

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 42 90 57 57

CVR nummer: DK37677892

P nummer: 1021411449

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Benedicte Lindvold
Afdeling: Marketing
Stilling: Content Creator
Direkte telefon: +45 20684573

Simon Ustrup
Afdeling: Marketing
Stilling: Content Creator

Send til en kollega

0.252