23948sdkhjf
Del siden

Danhostel

Hos Danhostel tilbyder vi gode faciliteter, hjælpsomme og servicemindede værter, hyggelig atmosfære og ikke mindst en god nats søvn – alt sammen til rimelige priser.

Danhostel’s 63 hostels ligger centralt placeret i hele Danmark, og vi har konstant fokus på at vedligeholde og udvikle vandrerhjemmene, så de fremstår indbydende og tidssvarende. 

Overnatning til håndværkere

Danhostel tilbyder også overnatning til håndværkere, og med et Danhostel Fordelskort eller Danhostel Firmakort får du mindst 10 % rabat på overnatningen, hvilket mange håndværkervirksomheder benytter sig af. Efter en lang arbejdsdag, kan Danhostel tilbyde god og billig overnatning og blandt andet enkeltværelser til håndværkere, så de kan slappe af efter endt arbejde.På alle Danhostels er der gæstekøkkener, hvor det er muligt at lave sin egen aftensmad. Læs mere om Danhostels overnatningsmuligheder til håndværkere.

11 Danhostels er i dag certificeret efter Danhostels certificeringskrav for dagsmøder og internater, og tilbyder topmoderne møde- og konferencefaciliteter, indrettet helt efter nutidens mødegæsters ønsker og behov. 

Danhostel
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg C
Danmark
CVR nummer: DK62568011
P nummer: 1002156108
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328