23948sdkhjf

Miljømærkning Danmark

Miljømærkning Danmark har ansvaret for Danmarks officielle miljømærker – Svanemærket og EU-Blomsten.. Vi kontrollerer og certificerer miljømærkede produkter og services.
Miljømærkning Danmark er en del af Dansk Standard.

Miljømærker findes på en lang række produkter til både professionel og privat brug. Faktisk findes Svanemærket og EU-Blomsten på mere end 21.000 produkter og serviceydelser. Få overblik over alle produkter og find information om hvordan miljømærkerne gør en forskel. Se listen over miljømærkede produkter.

I Danmark ledes arbejdet med EU-Blomsten af Miljø- og Fødevareministeriet i samarbejde med det danske Miljømærkenævn. Her sidder repræsentanter for handels-, industri-, forbruger- og miljøorganisationer, samt myndigheder. Den daglige administration varetages af Miljømærkning Danmark. Miljømærkenævnet leder det danske arbejde med svanemærket.

Miljømærkning Danmarks hovedopgaver er at udvikle kriterier for forskellige produktområder og at behandle ansøgninger om licens fra virksomheder. En anden vigtig opgave er at fremme EU-Blomsten og svanemærket generelt, bl.a. via rådgivning om markedsføring.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Miljømærkning Danmark

Adresse
Miljømærkning Danmark
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 72300450

CVR nummer: DK11733212

P nummer: 1023966111

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Enrico Kaarsberg Enrico Kaarsberg
Afdeling: MarKom
Stilling: Senior B2B Marketingkonsulent

Send til en kollega

0.235