23948sdkhjf
Del siden

Rønslev ApS

RØNSLEV er et rådgivende ingeniørfirma, der har fokus på at skabe maksimal værdi i byggeprojekter gennem alle processer; lige fra projekteringen til byggepladsen og i driften. 

Vi vil gøre byggeprocessen nemmere, ikke sværere.
Vi vil lave bygbare løsninger, der værdsættes af vores kunder.

Vores kompetencer omfatter bl.a. rådgivning inden for:

 

Ingeniørrådgivning

Vores erfarne og specialiserede ingeniører og projektledere kan føre ingeniørprojektet sikkert i mål.

Vi kan stå for alle ingeniørydelser i én samlet pakke under vores projektledelse. Vi betragter vores bygherre eller kunde som en samarbejdspartner og en del af projektgruppen og sætter altid projektet i højsædet. Vi har udarbejdet mange projekter i totalentreprise, hvor vores ingeniører sammen med totalentreprenørerne udvikler gode, bygbare løsninger.
 

Bygherrerådgivning

I kraft af vores store erfaring med projektering af mange forskellige byggerier, har vi mulighed for at yde bygherrerådgivning, fx til udbud i totalentreprise.

Vi har særligt stor erfaring med boliger, kontor- og lagerbygninger samt idrætshaller. Derfor har vi opsamlet en stor mængde viden om disse byggerier og har således mulighed for at rådgive bygherrer om faldgruber, best practice og nye løsninger.

Vi vil ofte arbejde tæt sammen med en arkitekt og evt. en landskabsarkitekt, så hele det faglige spektrum omkring byggeriet afdækkes. Vi trækker vores faglige ekspertiser ind som støtte til bygherrerådgiveren, og ved hjælp af et stærkt netværk kan vi tilknytte de relevante eksterne ekspertiser til den konkrete opgave. For bygherrerådgivning som for alle vore ydelser gælder, at vi ikke gør det sværere end det er, giver vores ærlige mening til kende og holder en uformel omgangstone.

 

Ingeniørprojekt

Med baggrund i vores filosofi om efteruddannelse og kompetenceudvikling har vi i eget hus en lang række ekspertiser. Desuden udnytter vi vores store netværk omfattende andre rådgivende ingeniører og forskellige specialister.

Vi har uddannede og erfarne projektledere, der kan føre ingeniørprojektet sikkert i mål, og vi har et stærkt fagligt miljø for vores projektledere med en intern uddannelse og aktiv faggruppe, der udveksler erfaringer og diskuterer best practice. Vi betragter vores bygherre eller kunde som en samarbejdspartner og en del af projektgruppen. 

Vi har udarbejdet mange projekter i totalentreprise, hvor vores ingeniører sammen med totalentreprenørerne udvikler gode, bygbare løsninger. Vi går også gerne ind i andre samarbejdsformer som totalrådgivning – og påtager os gerne både rollen som totalrådgiver og rollen som underrådgiver.

Uanset samarbejdsformen kan vi tilbyde at varetage rollerne som projekteringsleder, IKT-leder og arbejdsmiljøkoordinator.

 

 www.ronslev.dk

Rønslev ApS
Søndergade 26, 1.
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK30596285
P nummer: 1013312865
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.235