23948sdkhjf
Del siden

Jysk Element ApS

Jysk Element ApS producerer og leverer træelementer til erhvervsbyggeri.

Jysk Element ApS nøjes ikke med at producere elementerne, vi sørger også for montering og strimling mellem elementer. På den måde kan vi garantere tæt tag inden vi forlader pladsen.

Vi tilbyder komplet optegning af træelementer, elementplaner, snittegninger, statiske beregninger mv. Vi samarbejder gerne tæt med både bygherre, arkitekter og ingeniører. Lad os være med i projekteringen så tidligt som muligt, og opnå flere fordele i byggeprocessen og dermed spare penge på hele byggeriet.

Tagelementer - også kaldet tagkassetter, kan udføres på forskellig vis, afhængigt af hvilke egenskaber taget skal opfylde og hvilke betingelser konteksten stiller. Udgangspunktet er enten en ventileret eller en uventileret konstruktionsopbygning, med diverse variationer.

Facadeelementer kan udføres som udfyldnings-elementer, bærende facadeelementer eller som forsats-elementer til en tung bagvæg. Udfyldnings-elementer benyttes typisk i kombination med en søjle-bjælkekonstruktion, hvor elementerne monteres direkte på dette skelet, og kan danne skivevirkning. 

Indervægs-elementer kan udføres i forskellige typer; både som bærende, ikke bærende, som lejlighedsskel og brandmæssig adskillelse. 

Derudover tilbyder vi også individuelle løsninger til byggeprojekter, ligesom vi også tilbyder komplet optegning af træelementer, elementplaner, snittegninger, statiske beregninger mv. Vi samarbejder gerne tæt med både bygherre, arkitekter og ingeniører. Se nogle af vores projekter her.

Jysk Element ApS
Holmhuse 14A
7860 Spøttrup
Danmark
CVR nummer: DK40735909
P nummer: 1013752229
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281