23948sdkhjf

Sweco Danmark A/S

Sweco er Europas førende ingeniør- og arkitektvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens samfund og byer. Vi skaber bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand.

Med 17.500 medarbejdere i Europa, tilbyder vi den rette ekspertise til enhver situation. Sweco har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Bulgarien, Polen, Tjekkiet, Tyskland, Holland, Belgien, England samt Tyrkiet og hvert år løser vi opgaver i 70 lande over hele kloden.

I Danmark er Sweco én af de førende rådgivningsvirksomheder på vækstmarkeder inden for vand, energi, transport, planlægning og design. Virksomhedens decentrale organisation er opbygget, så det er muligt at arbejde på tværs af faglige og geografiske grænser og dermed sætte virksomhedens samlede viden i spil til gavn for kundernes projekter.

Vores decentrale tilgang giver mange små agile teams med stor handle- og beslutningskraft, højt kundenærvær og engagement. Sweco tilbyder multidisciplinær, integreret rådgivning ud fra den overbevisning, at det skaber størst mulig værdi for kunden. Vi ønsker at være kendt som den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise.

Projekter

Fakta om Sweco Danmark A/S

Adresse
Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300 København S
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 72207207

CVR nummer: DK48233511

P nummer: 1023898191

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Laura Toftdahl
Stilling: Kommunikationskonsulent

Morten Laasholdt Morten Laasholdt
Afdeling: Kommunikation
Stilling: Presseansvarlig
Direkte telefon: +45 31177117

Send til en kollega

0.266