23948sdkhjf
Del siden

JUUL FROST ARKITEKTER A/S

Juul Frost Arkitekter er en prisvindende tværfaglig tegnestue med en helhedsorienteret tilgang og et menneskeligt sigte. Ambitionen med vores arkitektur og byudvikling er at fremme menneskers livskvalitet, sundhed og trivsel.
 
Vi arbejder dialog- og behovsbaseret og sætter en ære i det gode samarbejde. Vores ambition er at være en troværdig og løsningsorienteret samarbejds- og sparringspartner.
 
Langsigtet, strategisk byudvikling og innovative boliger er blandt vores kernekompetencer. Når vi bliver foretrukket, er det på grund af vores omfattende erfaring med byrum, landskabsdesign, boligbyggeri, erhvervsbyggeri og campusområder.
 
Vi arbejder internationalt og i hele Skandinavien og har i mere end 25 år været med til at transformere eksisterende - og udviklet nye bymiljøer, byrum og boliger. Vi leverer rådgivning på tværs af alle skalaer og faser. Altid med fokus på mødet mellem mennesker og på sammenhængen mellem helhed og detalje.
 
Forsknings- og udviklingsarbejde er en integreret del af vores innovative praksis. Derfor kan vi skabe samfundsrelevant og fremtidssikret arkitektur, som skubber til udviklingen og giver vedvarende værdi for klienter, brugere og samfundet. 
 
Vi er stærkt tværfagligt team, organiseret i tre udviklingsafdelinger, der i et tæt samarbejde konsekvent sikrer fremtidssorienterede løsninger på samtidens komplekse udfordringer.
 
By + Rum + Landskab
Bygning + Bebyggelse
Forskning + Udvikling
 

Med strategisk afsæt i WHO’s sundhedsbegreb og FN’s verdensmål, særligt Mål 3: Sundhed og trivsel og Mål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund skaber vi bæredygtige løsninger, der fremmer social, mental og fysisk velfærd.

JUUL FROST ARKITEKTER A/S
Refshalevej 147, st. th
1432 København K
Danmark
CVR nummer: DK31515335
P nummer: 1014530734
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.392