23948sdkhjf
Del siden

Eden Park A/S

Eden Park har specialiseret sig i postkasseanlæg. Hvert postkasseanlæg konstrueres efter de bedste kvaliteter og principper, og vi kan med vores brede produktprogram imødekomme kundernes ønsker.

Vi tilbyder en lang række løsninger til erhvervsvirksomheder og boligforeninger over hele landet. Vores produktprogram består af tre primære områder:

Dette produktprogram er bredt og varierende, så det er muligt at tilgodese enkle, komplekse og fremtidssikre ønsker. EP Digital er en ny produktserie med digitale display-navneskilte og elektroniske låse. Her er der mulighed for at integrere postkasseanlægget i et større FlexAir®-eller tredjeparts adgangskontrolsystem. EP Custom giver mulighed for skræddersyede løsninger, hvorimod EP Basic tilbyder standard og økonomivenlige postkasseanlæg.

Kvaliteten er i højsæde i alle Eden Parks produkter. Det indebærer fokus på konstruktion, design og valg af materialer. Hvert postkasseanlæg konstrueres efter de bedste kvaliteter og principper. Det er vigtigt at kunden får et produkt som er tilpasset arkitekturen og repræsenterer bygningens stil og design. Se Eden Parks mange referencer og bliv inspireret af de forskellige løsninger.

Du kan læse mere om de enkelte områder på vores hjemmeside.

Eden Park er en del af Scantron Group.

 

 

 

Eden Park A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
CVR nummer: DK21250635
P nummer: 1004794761
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.282