23948sdkhjf

IAC Acoustics A/S

IAC Acoustics A/S er nordisk ekspert i forbedring af lydforhold. Uanset om din udfordring drejer sig om lyd- og støjdæmpning, akustikregulering eller vibrationsdæmpning, kan vi vejlede dig til den mest omkostningseffektive og fremtidssikrede løsning.

Fx støjdæmpning i bygninger, på arbejdspladsen eller dæmpning af ekstern støj. Vi fremstiller og monterer blandt andet støjindkapslinger af maskiner samt foretager akustikreguleringer af lokaler. Desuden produceres en række højtydende støjdæmpningsprodukter, bl.a. lyddøre, lydvinduer, akustiske riste, specielle lyddæmpere, testfaciliteter (lyddøde rum) samt audiometrirum.

Et bredt produktsortiment og kompetent rådgivning betyder, at vi kan lave løsninger på tværs af brancher. Det giver tryghed og garanti for gennemtænkte løsninger.

Vikas er en serie vibrationsdæmpningsprodukter af særdeles høj kvalitet. Sortimentet er bredt og dækker mange typer vibrationsdæmpere, chokdæmpere, specialdæmpere, vibrationsdæmpende PUR/skum samt lyd- og pladedæmpere.

Høj faglighed og international ekspertise betyder, at vi kan håndtere alle faser fra projektering og beregning til levering og montering. Vi yder rådgivning med henblik på kortlægning af støjproblemer samt udarbejdelse af konkrete løsningsforslag. Derudover råder vi over avanceret måleudstyr, der bruges til udarbejdelse af akustiske målerapporter samt dokumentation af opnået støjdæmpning.

Dermed er IAC Acoustics A/S totalleverandør af alt inden for støj- og vibrationsdæmpning.

Vores højtuddannede specialister har mange års erfaring inden for støj- og vibrationsdæmpning, og er altid klar med råd og vejledning.

Læs mere på vores website

Fakta om IAC Acoustics A/S

Adresse
IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 3677 8800

Fax: +45 3677 5088

CVR nummer: DK11733174

P nummer: 1000266527

Ansatte: 12

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Junker Eriksen
Afdeling: Vibrationsafdeling
Stilling: Head of Vibrations Department
Direkte telefon: +45 3634 0771

Lars Birch Nielsen
Afdeling: Akustikafdeling
Stilling: Senior Project Manager
Direkte telefon: +45 3634 0778

Sune Ellegaard
Afdeling: Akustikafdeling
Stilling: Head of Acoustics Department
Direkte telefon: +45 3634 0777

Zepp Golman
Afdeling: IAC Acoustics
Stilling: Managing Director
Direkte telefon: +45 3634 0775

Send til en kollega

0.172