23948sdkhjf
Del siden

ERIK arkitekter A/S

ERIK arkitekter A/S er en af de største og ældste arkitektvirksomheder i Danmark med rødder tilbage til 1930 og vi har gennem årene opbygget en solid erfaring med arkitekt- og bygherrerådgivning inden for alle varianter af nybyggeri, restaurering, renovering, kulturarv, indretning og adfærd.

Vi arbejder hver dag med at skabe tidløse og holdbare arkitektoniske løsninger inden for:

  • Boliger
  • Erhverv
  • Kulturarv
  • Læring
  • Sundhed
  • Pharma

 

Dem vi er

At tegne til liv.

Vi ser ikke en bygning som et resultat, men som en begyndelse for andre at udfylde. Med arkitekturen som katalysator har vi ambitioner om at skabe fundamentet for et bæredygtigt liv. Vi ønsker en verden uden ensomhed og mistrivsel, hvor arkitektur danner rammer for fællesskaber og sunde liv.

Som arkitekter skaber vi ikke kun de nye rammer, men vender også tilbage til bygninger, der er skabt i en anden tid. Her skal vi ikke kun forme, men også genskabe mulighederne for at nutidens liv igen kan udfolde sig.

Vi forholder os ansvarsfuldt til det ressourceforbrug, der er forbundet med vores byggerier, for vores arkitektur skal bidrage positivt til stedet og altid have som formål at give mere tilbage, end det tager.

ERIK er summen af mange forskellige menneskers viden og erfaring. Ingen projekter løses af et enkelt individ, og selv de mindste opgaver er igennem flere hænder. Vi betragter derfor ikke arkitektur som et enkelt individs værk, men som en begyndelse på noget, der er foranderligt, og noget der er skabt i samarbejde.

Vi er rådgivende arkitekter i alt, vi gør.

Følg os på Linkedin og Instragram

ERIK arkitekter A/S
Sparregade 2
8800 Viborg
Danmark
CVR nummer: DK26656214
P nummer: 1009165653
180
AAA
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.754