23948sdkhjf

Bollerup Jensen A/S

Vores grønne profil stråler igennem alle vores produkter! Vi arbejder og udvikler hele tiden på vores produkter, så disse kan substituere miljøbelastende produkter og processer på markedet i dag.

Vi har et lille, men unikt produktsortiment, og vi har valgt at specialisere os i hvert enkelt produkt vi tilbyder, for at give den bedste kvalitet, service og fleksibilitet. Blandt andet har vi vores sæber, som både anvendes af private og professionelle til rengøring. Vi har gjort meget ud af vores sæber, der siden 1935 er blevet udviklet på, og hvor opskrifterne er optimeret til fremtiden. Dog er vores originale sæber ikke blevet ændret, og derfor kan vi tilbyde helt rene og originale sæber, uden moderne kemikalier og tilsætningsstoffer.

Et andet målrettet kerneområde er vores flydende silikater. Disse kalder vi i daglig tale for vandglas, og de har en god rod gennem alle vores produkter. Vi kan med vores flydende silikater dække de flestes behov, hvor vi både arbejder med natrium, kalium og lithium vandglas, som hver i sær har deres egne unikke egenskaber. Vandglas består desuden af smeltet sand, og kan derfor betegnes som et naturligt produkt!

Ud over vores faste sortiment af miljøvenlige produkter, så udvikler vi også på fremtiden! Her har vi gang i en række udviklingsprojekter, som har til det formål, at efterlade en grønnere jord, end den vi kom til. Vores projekter kan nævnes som modificeret træ (miljøvenlig trykimprægnering af træ), formaldehydfri lim og overfladebehandling af beton (styrkende og støvbindende).

Vi er stolte af, at vores produkter er miljøvenlige og bæredygtige, og er baseret på naturmaterialer. Generelt har vi et stort fokus på miljøvenlighed, effektivitet og produktkvalitet.

Vi kan vel sige, at vi arbejder for en renere fremtid!

Fakta om Bollerup Jensen A/S

Adresse
Bollerup Jensen A/S
Bindesbølvej 16-20
6880 Tarm

Region
Danmark
Midtjylland
Ringkøbing-Skjern Kommune

Telefon: +45 97376033

CVR nummer: DK12516800

P nummer: 1000399217

Ansatte: 16

Certifikater: Svanemærket

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Frode Dale
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 2329 1747

Send til en kollega

0.22