23948sdkhjf

Müggler Engineering ApS

Müggler Engineering har mere end 25 års erfaring inden for reparation, salg og automation af værktøjsmaskiner. Vi har gennemført tusindvis af opgaver; af mere eller mindre kompleks karakter.

Hos Müggler har vi specialiseret os i værktøjsmaskiner, både spåntagene og spånløse. Ofte indbefatter vore ingeniøropgaver maskiner, som indsættes i produktionsapparatet, som enkeltstående enheder eller som en del af en produktionslinje.

Specialister i salg af CNC-maskiner

Med 25 års erfaring i branchen, er vi eksperter i salg af og rådgivning om CNC værktøjsmaskiner. Vi har en omfattende erfaringen inden for området, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde din næste CNC maskine.

Vi sælger Hyundai Wia maskiner af højeste kvalitet. Hyundai Wia er de førende på markedet inden for højeffektive CNC værktøjsmaskiner, og maskinerne bygger derfor på den nyeste teknologi med toptunede servo- og CNC systemer.

Sortimentet omfatter industriens bredeste udvalg af CNC værktøjsmaskiner med høj kapacitet og effektivitet. Vi forhandler både fræsere (horisontale og vertikale), drejebænke (horisontale og vertikale) og langdrejere.

Læs mere om de forskellige typer på vores hjemmeside.

Fakta om Müggler Engineering ApS

Adresse
Müggler Engineering ApS
Granvej 7
3060 Espergærde
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Helsingør Kommune

Telefon: +45 70701180

CVR nummer: DK32348858

P nummer: 1018016008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael Henriksen
Direkte telefon: +45 53803180

Send til en kollega

0.136