23948sdkhjf
Del siden

Taasinge Elementer A/S

Siden produktionen startede i 1971, har Taasinge Elementer præget udviklingen af det industrialiserede træelementbyggeri.

Alene til det danske marked er der igennem årene leveret over 6 mio. m2 træelementer. Årligt producerer vi i omegnen af 300.000 m2 træelementer, hvortil vi bruger ca. 20.000 m3 konstruktionstræ. Produktionen foregår i to moderne fabrikker i Danmark, samt på en fabrik i Letland. Projekterne “skræddersyes” til byggerierne i Taasinge Elementers tre danske tegnestuer på Tåsinge, i Silkeborg og i Sindal. Taasinge Elementer tilbyder løsninger til alle typer byggeri.

Danmarks største producent af præfabrikerede tag- og facadeelementer.

Taasinge Elementer er Danmarks ældste og største producent af præfabrikerede træelementer. Siden produktionen startede i 1971, har Taasinge Elementer præget udviklingen af det industrialiserede træelementbyggeri. Hos Taasinge Elementer skræddersyes løsningerne til byggerierne, med afsæt i standardiserede detaljer, i samarbejde med vores mange kunder.

Vores produkter omfatter løsninger til alle typer nybyggeri, herunder produktion, lager, institutioner, skoler, kultur, idræt, kontor og ikke mindst “tæt-lav”-boligbebyggelser, samt etageboliger. Hertil kommer en række løsninger til energirenovering, når f.eks. den gamle facade- eller tagkonstruktion skal udskiftes, eller når betonfacaderne fra 60’erne og 70’erne trænger til en opdatering.

Elementproduktionen foregår på vores fabrikker på Taasinge, i Sindal og Letland i opvarmede produktionshaller, hvor vi med avanceret produktionsteknologi og omfattende kvalitetssikring skaber løsninger, som afleveres klar til montering på byggepladsen.

Vores mission er konsekvent at sikre en innovativ udvikling af præfabrikerede elementer, hvor kvalitet og konkurrenceevne går op i en højere enhed. Vi vil
skabe fremtidens byggeri med fokus på bæredygtighed, nye designs, materialevalg og høj færdighedsgrad, som gør en forskel.

Kort sagt: Smart Thinking, Smart Building!

Taasinge Elementer A/S
Bjernemarksvej 54
5700 Svendborg
Danmark
CVR nummer: DK33510691
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.315