23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen A/S

Adserballe & Knudsen er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed, der er specialister i styring af komplekse byggesager. Vi tager ansvar for alle dele af byggeprocessen, så vi kan levere kvalitet i alle dele af byggeriet.

Vi er en traditionel renoveringsentreprenør, der konstant udvikler os og tilføjer nye kompetencer til organisationen. I vores portefølje spænder projekterne fra 10 til 500 mio. kr. fordelt på:

– Renovering i hovedentreprise
– Nybyggeri i totalentreprise
– CLT-byggeri
– Større tømrerentrepriser

Specialister i CLT-byggeri
Vi er stolte af vores samlede kompetencer, som er dokumenteret med en lang række veludførte projekter. Derfor er vi konstant i konkurrence med de største på renoveringsopgaverne på licitationsmarkedet og bliver ofte som de første inviteret til CLT-projekter af større skala.

Adserballe & Knudsen er blandt de førende entreprenører herhjemme i opførelsen af CLT-byggerier. Det er et område, som vi har investeret massivt i siden 2017, og frem mod 2022 opfører vi tæt på 300 boliger med CLT som konstruktionsbærende elementer.

Ansvarlighed og bygbarhed
Bygbarhed er den vigtigste kvalitet for enhver entreprenør, og hos Adserballe & Knudsen lever vi af at virkeliggøre visionerne hos vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores ambition er at være markedets mest attraktive samarbejdspartner, og vi går ind i vores projekter for at skabe et fælles fundament i byggeorganisationen og finde løsninger, der kommer alle interessenter til gode.

Vi er garanti for ordentlighed i alle led. Vi er ikke bange for at skride til handling, og vi læner os ikke tilbage og overlader ansvaret til andre aktører.

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Nyeste kompetencer

  • Tømrer- og snedkerentrepriser
  • Træbyggeri
  • Nybyggeri
  • Renovering

Projekter

Fakta om Adserballe & Knudsen A/S

Adresse
Adserballe & Knudsen A/S
Ryttermarken 6
3520 Farum

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 53732705

Fax: +45 44680019

CVR nummer: DK29919089

P nummer: 1012607772

Ansatte: 130

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jakob Kock
Stilling: Udviklingschef
Direkte telefon: +45 22261966

Kasper Boye
Stilling: PQ-, Tilbuds- og Kommunikationskoordinator
Direkte telefon: +45 53732705

Send til en kollega

0.313