23948sdkhjf

Hp Masking ApS

HP Masking er den eneste totalleverandør af ophæng og afdækningsprodukter i Danmark. Vi leverer blandt andet propper, hætter, tape, kroge, slanger og snører til overfladebehandlingsindustrien, herunder vådlakering, galvanisering, anodisering samt sandblæsning mv.

Hos HP Masking leverer vi i forskellige sammenhænge til afdækning og udendørs opbevaring - oftest inden for offshore, bådindustri, byggeri, landbrug og til maskinfabrikker. Her har vi bl.a. krympeplast i høj kvalitet samt samt korrotionsbeskyttende produkter, som kan spare dig for tid og penge.

Historie
HP Masking blev grundlagt i 2006, og er i dag ejet af Henrik Mikkelsen. Vi har gennem de sidste 7 år udviklet os i en positiv retning. Vejen frem har været en kombination af et stort kundefokus, en innovativ tankegang samt sans for produktudvikling. Vi er i dag specialiseret i levering af kundetilpassede løsninger til ophængning samt afdækning.

Mission
HP Masking vil være den bedste totalleverandør inden for afdækning og ophæng i Danmark, og vi vil være den foretrukne samarbejdspartner med fokus på vores stærke værdier.

Værdier
Service vægter vi højt, og vender problemer til udfordringer. Vi står sammen for at skabe de bedste kundetilpassede løsninger. Vi ved at kundens tid er vigtig, og derfor arbejder vi ud fra dag til dag levering.

Kvaliteten af vores produkter lever altid op til det vi lover. Vi får det bedste frem i hinanden, og bruger det aktivt til at styrke kvaliteten, dette gælder også i vores kundesamarbejde.

Loyalitet er en selvfølge overfor vores kunder.

Troværdighed har vi stor fokus på, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at leve op til det vi lover.

Nytænkende sætter vi en ære i at være og vi følger med tiden, således vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

HP Masking - vi finder løsningen til dig.

www.hpmasking.dk


Er du endnu ikke tilmeldt HP Maskings nyhedsbrev? Så klik her, og få direkte adgang til de seneste nyheder samt gode tilbud.

Husk at du kan følge os på Twitter Linkedin og Facebook

Fakta om Hp Masking ApS

Adresse
Hp Masking ApS
Højen Kirkevej 75
7100 Vejle
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75 86 36 11

Fax: +45 75 86 36 21

CVR nummer: DK29778639

P nummer: 1012528473

Ansatte: 5

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henrik Mikkelsen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.251