23948sdkhjf

Layher ApS

VELKOMMEN TIL LAYHER

Verdens største producent af stilladssystemer, Systemstilladser, Modulære Trappesystemer, Adgangsveje & Totalinddækninger.

Layher står for moderne modulopbyggede systemstilladser. Få produkter – Flere muligheder. Udvikling og innovation, de nyeste produktionsprocesser og intelligent automatisering gør Layhers produkter bedre og styrker konkurrenceevnen.

For vores kunder betyder det øget indtjening, rentabilitet og sikkerhed.

 

HURTIGT – ØKONOMISK – ERGONOMISK – SIKKERT – FLEKSIBELT

Som førende producent af uovertrufne stilladssystemer har Layher sat standarden for hele branchen med innovativ stilladsudvikling i mere end 70 år. Layhers banebrydende produkter inden for stilladsteknologi er blevet synonym med kvalitet, bæreevne, effektivitet, sikkerhed og produktinnovation inden for moderne stilladsbyggeri. Layhers store udbud af stilladsdele der passer sammen på tværs af systemerne, den hurtige opsætning og effektive nedtagning og de højeste standarder inden for produktion og materiale valg betyder ganske enkelt, at Layhers stål- og aluminiumstilladser er blandt de bedste og sikreste på markedet.

Layher er det originale stilladssystem. Layher Stilladser produceres kun i Tyskland og efter de højeste standarder i branchen.

 

FLERE MULIGHEDER

Layher leverer løsninger til enhver opgave. Uanset om det drejer sig om facadestilladser, hængestilladser, understøttende stilladser, trappetårne, overdækninger, stiger, tribuner eller scener. Eller noget helt andet.

 

MØD OS I ALBERTSLUND

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Med eget kontor, lager og showroom i Albertslund, tilbyder vi vore kunder rådgivning og service – og, ikke mindst, muligheden for at komme helt tæt på og ”mærke på varerne”.

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 69157400
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

 

****************************

Om Layher

Layher GmbH er verdens største stilladsproducent med hovedkontor og produktion - inkl. Europas største galvaniseringskapacitet - nær Stuttgart i Tyskland. Virksomheden har 40 datterselskaber og er repræsenteret i 60 lande. Layher-stilladserne er anerkendt for deres høje kvalitet og styrke. De er hurtige at sætte op, økonomiske i brug, ergonomisk gennemtænkte, sikre og fleksible. Layhers slogan ”Flere muligheder” henviser netop til fleksibiliteten: alle delene er fuldt kompatible med hinanden og der kan – med det samme materiel - findes løsninger til enhver opgave. Layher GmbH blev grundlagt i 1945 og har således mere end 70 års erfaring fra stilladsbranchen.

Det danske datterselskab, Layher ApS, er stiftet i 2015 – indtil da, er stilladserne i over 25 år blevet solgt på det danske marked via en forhandler. Layher ApS arbejder ud fra den overordnede strategi om at være de danske kunders kompetente lokale Layher-partner, der med innovative, sikre og stærke stilladsløsninger bidrager til kundernes succes. De danske kunder omfatter blandt andet entreprenørvirksomheder, stilladsfirmaer, events og erhvervsskoler. Layher ApS er beliggende i Albertslund med eget kontor, lager og showroom.

Fakta om Layher ApS

Adresse
Layher ApS
Stensmosevej 24 A, 1.
2620 Albertslund

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 6915 7400

CVR nummer: DK37329746

P nummer: 1021011920

Ansatte: 2000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper T. Nyborg Jesper T. Nyborg
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 69157400

Karin Lauridsen
Stilling: Kontor assistent

Send til en kollega

0.266