23948sdkhjf

QTOO

er en dansk virksomhed med egen produktion og designs af badeværelsestilbehør og armaturer i rustfrit stål. Qtoo’s sortiment rækker nu også over bruseløsninger og indbygningsarmaturer.
Det stilsikre nordiske design er kombineret med lidt mere rå tendenser i både materialevalg og designmæssige detaljer.

Det skaber et fuldendt billede, fornemmelsen af kvaliteten, lang levetid og raf neret stil på badeværelset. Produkterne er dækket af en 10 års garanti, hvilket også underbygger kvaliteten der arbejdes med.

Tilbehør

Designeren bag tilbehørsprodukterne er danske Hans thyge Raunkjær, der i serierne Uno og Kubic har formået at skabe et tidssvarende, men samtidig også tidløst, klassisk og stilrent design. Begge serier spænder over et bredt sortiment, der dækker mange funktioner i badeværelset.

Produkternes design kan både bære det rå look, man får i den matte over ade på rustfrit stål, men samtidig bliver samme produkt elegant og enkelt i en poleret udgave.

Armaturer

Samme grundtanker om stilrent, tidløst design gør sig gældende for armatur-serierne Circle og Curve. Med afsæt i det rå og rustikke materiale rustfrit stål, forenes det i det smukke og enkle nordiske design. Armaturerne fås også i to udgaver, matbørstet og poleret over ade.

Den æstetiske oplevelse, fuldendes i badeværelset og udtrykkes ikke mindst i kombinationen med italiensk high-end porcelæn, fra Catalano.

Catalano er en familieejet italiensk virksomhed med rødder der går 50 år tilbage. Rossi familien har og er garant for kompromisløst altid at søge den ultimative løsning på kvalitet, design og eksibilitet med dybe rødder i funktionaliteten. Fabrikken, der ligger lige nord for Rom, går forrest på rejsen mod at være den første Co2 neutrale porcelænsfabrik.

Porcelæn

Porcelæn er et naturligt materiale. Catalano arbejder kun med de bedste og mest udsøgte europæiske råvarer.
Alle produkterne fra Catalano er i dag glaseret med den patenterede CAtAglaze, der giver dit porcelæn en stærkere og glattere mere rengøringsvenlig glasur. Det er ikke er en over adebehandling der kan slides af, men derimod en del af selve produktet – derfor giver vi også 10 års garanti på rengøringsvenligheden på dit porcelæn.

Forhandlere og showrooms

Made in Italy - Se videoen her


Se Vores brochurer her

Fakta om QTOO

Adresse
QTOO
Pile Alle 53
2000 Frederiksberg
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederiksberg Kommune

Telefon: +45 38112020

CVR nummer: DK33033745

P nummer: 1016115599

Ansatte: 5

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Bjertrup Peter Bjertrup
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 38112020

Send til en kollega

0.187