23948sdkhjf
Del siden

Exigo A/S

Hos Exigo rådgiver vi dig.

Exigos rådgivning er datadrevet. Det er her, vi adskiller os. Vi oplyser dig om fordele og risici ved forskellige scenarier, så du kan tage en kyndig og velorienteret beslutning. Vi er specialister i at assistere bygherrer og entreprenører med at afdække risici på deres byggeprojekter.

Overblik over dine data med Exicute
Vi har udviklet en Business Intelligence-løsning, der er designet til bygge-, energi- og anlægsbranchen. I byggebranchen kan Business Intelligence, bruges til at samle og visualisere data om tidsplaner, cash flow, fakturering, sikkerhed og sundhed vedrørende en byggesag.

Exicute er navnet. Det lyder kompliceret, men det er det faktisk ikke.

Vores løsning er et værktøj med tilpassede dashboards. ‘Dashboard’ betyder instrumentbræt på engelsk. Instrumentbrættet i en bil viser dig hvor hurtigt du kører, hvor mange kilometer du har kørt, hvor meget benzin du har i tanken osv.

exicute.dk

Få en bedre bundlinje på dit byggeprojekt: Ved at afdække risici, hjælper vi vores kunder med at højne kvaliteten af deres projekter, og i sidste ende, med at få en bedre bundlinje.

Mie Thomsen fra Bygningsstyrelsen skriver om vores samarbejde: ”Vi sparer minimum 20 % af de uforudsete udgifter væk – måske er det endda meget mere.”

Få gennemsigtighed over dit byggeprojekt: I vores services benytter vi selv det integrerede BIM-program Vico Office, som vi også er Dansk eneforhandler af. Det værktøj hjælper os til at skabe gennemsigtighed over projekters mængder, bygbarhed (kollisionskontrol), økonomi og tidsplanlægning (lokationsbaseret tidsplanlægning/cyklogrammetoden).

Desuden har vi udviklet Tactplan, som er et planlægningssoftware, hvor du kan skifte mellem lokationsbaseret visning og Gantt-visning.

Reducer udførselstiden med 20%: En stor dansk entreprenør virksomhed reducerer udførselstiden med minimum 20% på deres byggeprojekter, ved at anvende lokationsbaseret tidsplanlægning/ cyklogrammetoden. Dette tidsplanlægningsværktøj er en del af Vico Office, som vi forhandler.

Tidsplanerne kan udarbejdes på baggrund af 2D-tegninger eller bindes op på 3D-modeller.

Vi har dokumenteret værdien af vores arbejde på en lang række projekter, udført for både bygherrer og entreprenører, og kan også hjælpe dig til at få en bedre bundlinje på dit byggeprojekt.

Kontakt: Kristian Birch Pedersen, direktør Exigo, Civilingeniør, Master i IT, ph.d., 53 55 59 05. - exigo.dkExigo A/S
Katrinebjergvej 93B
8200 Aarhus N
Danmark
CVR nummer: DK33369778
25
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313