23948sdkhjf

Exigo A/S

Hos Exigo er vi specialister i at assistere bygherrer og entreprenører med at afdække risici på deres byggeprojekter.

Få en bedre bundlinje på dit byggeprojekt: Ved at afdække risici, hjælper vi vores kunder med at højne kvaliteten af deres projekter, og i sidste ende, med at få en bedre bundlinje.

Mie Thomsen fra Bygningsstyrelsen skriver om vores samarbejde: ”Vi sparer minimum 20 % af de uforudsete udgifter væk – måske er det endda meget mere.”

Få gennemsigtighed over dit byggeprojekt: I vores services benytter vi selv det integrerede BIM-program Vico Office, som vi også er Dansk eneforhandler af. Det værktøj hjælper os til at skabe gennemsigtighed over projekters mængder, bygbarhed (kollisionskontrol), økonomi og tidsplanlægning (lokationsbaseret tidsplanlægning/cyklogrammetoden).

Reducer udførselstiden med 20%: En stor dansk entreprenør virksomhed reducerer udførselstiden med minimum 20% på deres byggeprojekter, ved at anvende lokationsbaseret tidsplanlægning/ cyklogrammetoden. Dette tidsplanlægningsværktøj er en del af Vico Office, som vi forhandler.

Tidsplanerne kan udarbejdes på baggrund af 2D-tegninger eller bindes op på 3D-modeller.

Vi har dokumenteret værdien af vores arbejde på en lang række projekter, udført for både bygherrer og entreprenører, og kan også hjælpe dig til at få en bedre bundlinje på dit byggeprojekt.

Kontakt: Kristian Birch Pedersen, direktør Exigo, Civilingeniør, Master i IT, ph.d., 53 55 59 05.Fakta om Exigo A/S

Adresse
Exigo A/S
Katrinebjergvej 93B
8200 Aarhus N
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 53555919

CVR nummer: DK33369778

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jeanett Jørgensen
Direkte telefon: +45 28309326

Kristian Birch Pedersen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 53555919

Kristina Ekkersgaard

Send til en kollega

0.172