23948sdkhjf
Del siden

BOXIT Container

Containerudlejning i hele Danmark
BOXIT tilbyder containerudlejning til private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af containere til leje, og med vores fleksible levering kan du typisk have din container på din adresse 2-3 dage efter bestilling.

10, 20 og 40 fods standard container
BOXIT har containerudlejning til privat og erhverv. En 20 fods skibscontainer er det perfekte valg til opbevaring af dine ting, når du skal renovere eller bygge til i din private bolig eller på firmaadressen. Du får en container i en høj kvalitet og til en lav pris. Vi har et meget fleksibelt leveringskoncept og kan levere containeren til dig inden for 2-3 dage fra bestilling.

Isoleret container
Har du behov for midlertidig opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme ting, kan du med fordel leje en isoleret container. En isoleret container beskytter dine ting optimalt, forhindrer kondens, og er perfekt til opbevaring af varer, som ikke tåler fugt.

Flyttecontainer / Flyttebox
Få Xtra tid, når du flytter firmaet eller privat. Vi leverer flyttecontaineren på din adresse, og du fylder den i ro og mag med jeres møbler og flyttekasser. Når det passer dig, og når containeren er fyldt, flytter vi den til din nye adresse, hvor du kan tømme den i dit eget tempo. Flytteboxen giver dig god mulighed for midlertidig opbevaring, hvis I fx flytter firmaadresse og har brug for ekstra lagerplads eller andet, indtil I er helt på plads. Når du har tømt containeren, afhenter vi den efter aftale.

Se evt mere om flytning med en Flyttebox her.

Kølecontainer / frysecontainer
En kombineret kølecontainer og frysecontainer er perfekt til opbevaring af frost- eller temperaturfølsomme varer. Temperaturspændet i containeren strækker sig fra -30 grader til 25 grader celsius.

Lagercontainer
Med en lagercontainer står din container bag overvåget indhegning i en BOXIT afdeling. Du får din egen adgangskode til anlægget og kan tilgå din container, når det passer dig.

Fyrværkericontainer
Leveres med hegn, gitter og meget mere tilbehør. En komplet løsning til opbevaring af fyrværkeri i forbindelse med fyrværkerisalg.

Se mere om BOXIT Container her.

Du kan også læse mere om BOXIT her.

BOXIT Container som sluse til sikker levering.

BOXIT Container
Østre Alle 4
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.133