23948sdkhjf
Del siden

Hydro Building Systems - SAPA

Sapa Building System udvikler, tester, markedsfører og lagerfører aluminiumprofiler og tilbehør til vores alsidige byggesystem. De færdige produkter er udviklet og testet med henblik på at kunne klare det nordlige Europas hårde klima, byggenormer og markedskrav.

Slutprodukterne produceres og forhandles af selvstændige facadeentreprenører, som også kvalitetssikrer produkterne. Sapas byggesystemer er udviklet med henblik på en arkitektonisk helhed, hvor design og funktion går hånd i hånd.

Byggesystemet omfatter:
- Facader
- Solafskærmning
- Vinduer
- Døre
- Glastage
- BIPV

Vores systemløsninger passer til kontorer, sygehuse, skoler og universiteter, døgninstitutioner, industrier, administration, sportshaller, messehaller, arenaer, butikscentre og private boliger.

Sapa Building System er en del af Sapa Building System Group, der udvikler produkter inden for forretningsområderne Byggesystem, Gulvsystem og Transportsystem.

Vi forhandler produktprogrammet i hele Norden og Baltikum.
Sapa kontrollerer hele produktionskæden fra produktudvikling, værktøjsfremstilling, ekstrudering af profiler, overfladebehandling af profiler samt lagerføring af profiler og tilbehør.

Hydro Building Systems - SAPA
Julsøvej 1
8240 Risskov
Danmark
CVR nummer: DK51584511
P nummer: 1003097535
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281