23948sdkhjf

3D Inventar ApS

Vellykket indretning kræver stor indsigt i de særlige krav man møder ved udformning af miljøer, hvor både kunder og ansatte trives.

Med udgangspunkt i dine ønsker udvikler 3D inventar, i samarbejde med arkitekter og vores egne designere unikke løsninger, der styrker din markedsposition.
Du kan derfor glæde dig over, at den færdige indretning repræsenterer noget af det bedste inden for dansk håndværks-tradition.
Derudover har du med 3D inventar - lang tid efter leveringen - garanti for, at evt. ændringer og justeringer udføres i samme produktionsmaterialer.

Råt og ubehandlet eller højpoleret træ - klar eller mat glas - børstet eller blankt stål. Anvendt hver for sig eller forenet i en spændende symfoni.
3D inventar har specialiseret sig inden for løsninger til guld-, sølv-, urmager og optiker-forretninger, men har også med stor succes løst en lang række opgaver i andre brancher.
Bl.a. har mange hoteller og restaurationer valgt en løsning fra 3D inventar, når ønsket har været at differentiere sig fra mængden.


Hos 3D Inventar står vi klar til at løse alle slags opgaver,

men vi er specialiceret i opgaver som bl.a.:

-Butiksinretning
-Totalindretninger
-Udstillingsmontre
-Shop-in-shop løsninger
-Messe-og udstillingsinventar

i vores topmoderne snedkeri har vi over 40 års erfaring i at løse en lang række specialopgaver. De mange års erfaring, sikre at du får den optimale løsning fra staren og samtidig en løsning, du værdsætter mange år frem i tiden.

Fakta om 3D Inventar ApS

Adresse
3D Inventar ApS
Ellegaardvej 10
6400 Sønderborg

Region
Danmark
Syddanmark
Sønderborg Kommune

Telefon: +45 73121000

CVR nummer: DK29637849

P nummer: 1012402100

Ansatte: 12

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Gitte Lorenzen
Direkte telefon: +45 74441350

Morten Lorenzen
Stilling: Indehaver
Direkte telefon: +45 22257390

Send til en kollega

0.487