23948sdkhjf

Drauschke Consult A/S

Drauschke Consult A/S blev startet i 2007. Virksomhedens hovedbeskæftigelse er rådgivende ingeniørarbejde inden for byggebranchen. Siden starten har Drauschke Consult udviklet sig positivt og består i dag af 15 engagerede medarbejdere.

Virksomheden er især stærk inden for projektering af betonelementer, men har også en stor erfaring i udarbejdelse af komplet projektmateriale med tegninger og beregninger af både små og store projekter inden for andre byggematerialer.

Kvaliteten af det udførte arbejde lever op til de faglige og økonomiske krav, der stilles til den enkelte opgave og anvendte løsninger tager hensyn til de omgivelser, de indgår i. Arbejdet udføres altid pålideligt og effektivt med kundens tarv for øje og i et åbent og tillidsfuldt samarbejde.

Medarbejdernes viden udvikles løbende for til enhver tid at kunne imødekomme samfundets og kundernes behov for seriøst og professionelt projektering.

Mission: En professionel samarbejdspartner, der via stort engagement og tæt dialog skaber værdi for kunden.

Vision: At skabe en virksomhed, der med fokus på dimensionering, beregning og tegning af byggeprojekter samt detailprojektering af betonelementer, opfylder kundens behov for kvalitet til tiden til aftalt pris.

Strategi: De tre overordnede strategier er:

Fokusering (der fokuseres på at løse opgaver inden for kernekompetencerne (tegninger og beregninger af såvel små som store projekter), således kunden får den mest optimale løsning

Fleksibilitet (der tilbydes såvel nuværende som nye kunder en fleksibel leverandør af ydelser inden for byggeri, der både kan indeholde simple og komplekse løsninger)

Forretningsrelationer (virksomheden indgår i et professionelt netværk med andre rådgivende ingeniørfirmaer, og har indgået aftaler om sparring inden for alle ingeniørmæssige problemstillinger, således det faglige niveau kontinuerligt udvikles og styrkes)

Virksomheden har til huse i Aarhus, men løser opgaver i hele Danmark.

Referencer

Leverandør-kompetencer

Fakta om Drauschke Consult A/S

Adresse
Drauschke Consult A/S
Bredskifte Allé 7
8210 Aarhus V
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72200865

CVR nummer: DK31158893

P nummer: 1013883099

Ansatte: 16

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Torben Drauschke
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 22936060

Send til en kollega

0.156