23948sdkhjf

Rosenberg Ventilation ApS

Rosenberg Ventilation er en specialistvirksomhed inden for udsugning og ventilation. Vores kernekompetencer findes inden for spånsugningsanlæg, industriventilation, centralstøvsugningsanlæg, og aspirationsanlæg.

De første udsugningsanlæg blev udført for møbelfabrikker, savværker eller andre virksomheder inden for træindustrien, hvor spåner skulle fjernes. Gennem tiden er arbejdsområdet udvidet til også at omfatte metalindustrien og mange andre former for udsugning med materialetransport.

På vort eget specialværksted fremstiller vi således sugetrakter, ventilationskomponenter og lignende samt udfører pladebearbejdning. Øvrige komponenter får vi udelukkende fra anerkendte leverandører, som vi samarbejder med.

Anlægene projekteres af vores ingeniører, vi er med i hele forløbet: fra projektplanlægning og skitsetegning til det endelige anlæg står opført og er i drift.

Siden etableringen i 1990 har vi ønsket at markere os som seriøs og professionel leverandør af skræddersyede anlæg til alle formål.

Fakta om Rosenberg Ventilation ApS

Adresse
Rosenberg Ventilation ApS
Assensvej 480
5642 Millinge
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kerteminde Kommune

Telefon: +45 62681133

CVR nummer: DK16221899

P nummer: 1001058755

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dina Hedegaard Rosenberg

Send til en kollega

0.144