23948sdkhjf
Del siden

Østergaard Entreprise A/S

Østergaard Entreprise er specialister i fjernvarme. Vi beskæftiger os med del- og totalentrepriser inden for renovering og ny-anlæg af rørsystemer og ledningsarbejde i fjernvarmeindustrien. Vi har godt uddannede medarbejdere med alle nødvendige certifikater og tilbyder høj faglig ekspertise og præcis projektstyring. Vi sætter kunden i højsædet og er meget konkurrencedygtige på prisen.

Østergaard Entreprise tilbudsgiver gerne både større og mindre opgaver ganske uforpligtende.

Østergaard Entreprise råder i dag over både kompetente medarbejdere med spidskompetence i fjernvarme opgaver samt alt det nødvendige materiel. Vores grundlægger, Jimmy Østergaard, har mere end 20 års brancheerfaring og er meget stolt af sine medarbejdere, der hver dag gør en forskel for kunderne. Alle medarbejdere har flere års erfaring fra fjernvarmebranchen og besidder alle de nødvendige certifikater i TIC-, elektrode- og autogen-svejsning.

Vi har til huse i Esbjerg-området, men opererer over hele Danmark. Vi er en fleksibel og flad organisation, der kan tilbyde døgnservice og udrykning uden varsel. Vi sætter en ære i at yde vore kunder den bedste service på markedet og er tilmed meget konkurrencedygtige på prisen.

Østergaard Entreprise A/S
Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N
Danmark
CVR nummer: DK26461375
P nummer: 1008941986
35

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313