23948sdkhjf
Del siden

ELINDCO A/S

Siden 1968 har ELINDCO A/S vokset sig til et af landets mest erfarne og professionelle virksomheder inden for byggebranchen. Vi koncentrerer os hovedsageligt om store byggeopgaver for professionelle bygherrer, der udføres som total-, hoved- eller fagentrepriser.

Vi arbejder konstant med at udvikle vores organisation og det faglige niveau på alle områder. Blandt de vigtige elementer i denne indsats er stærke værdier, løbende efteruddannelse af vores medarbejdere, en fleksibel og effektiv organisation, fokus på miljøet og et solidt økonomisk fundament.

Hos ELINDCO løses opgaver i fællesskab!
Virksomheden består af en lang række specialister, der på hvert deres område er eksperter, og derfor er det lederens fornemmeste opgave at få udnyttet alle de ressourcer, der er til stede. Det gøres kun gennem decentral ledelse.

”De daglige beslutninger tages, der hvor der er behov for, at de skal tages – hos dem der har kompetencen.”

Når en stor del af beslutningerne tages af medarbejderne på pladsen, uden de nødvendigvis skal godkendes af ledelsen, gør det ELINDCO i stand til hurtigt og fleksibelt at styre en byggesag fra start til slut.

Vi er ikke i tvivl om, hvad nøglen er til at levere et ordentligt produkt: ”Tæt samarbejde! Både mellem ELINDCO og vores kunder, men også mellem ELINDCO og vores mange medarbejdere.”

”At lede specialister, bruge deres viden, bygge relationer, kræver stor social kompetence. Men i bund og grund er det jo enkelt. Det handler om at være ærlig og have tillid. Det handler om at være ude på pladsen – derude hvor det sker.”

”At bygge er en proces, der indebærer ændringer, præciseringer og derfor kræver ledelse og projektstyring på alle niveauer. Ansvarsfølelse! Alle er en brik i et byggeri.”


Hovedkontoret har til huse i den idyllisk beliggende Rådalsgård i Jyllinge med udsigt over Roskilde Fjord. I dag omsætter ELINDCO for ca. kr. 500 mio. årligt og har ca. 170 medarbejdere ansat.

ELINDCO A/S
Nordmarksvej 49
4040 Jyllinge
Danmark
CVR nummer: DK86243911
P nummer: 1002742289
170
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.298