23948sdkhjf
Del siden

KUMA A/S

KUMA er leverandør til en række velrenommerede køkken/badforretninger, VVS-grossister og byggemarkeder. Udover helstøbt bordplade- og vaskedesign til badeværelser og køkkener i materialer som marmor, granit, granulon, graphalit®, Grasolit®, Pearl, Rector®, og terrazzo fremstiller virksomheden også eksklusive badekar, sofaborde samt komponenter til højtalere og elektronik.

Vi har med vores bidrag af knowhow og støbeteknikker løst opgaver der normalt ligger uden for vores kerneområde. Det har styrket vores fokus på udvikling og nytænkning.

Fra drøm til virkelighed
Det funktionelle og det kreative kan forenes, så dit drømmekøkken -og badeværelse kan skabes uden at du skal gå på kompromis - for et kompromis hører jo ikke hjemme i en drøm. Derfor er funktionel kreativitet mere end bare ord hos KUMA®.

Generelt er der ikke den store forskel på at producere en bordplade til et køkken eller til et badeværelse. Men en af de store forskelle er den daglige brug, der er selvsagt et anderledes hårdt slid i et køkken med skarpe knive og varme gryder. Derfor har vi valgt kun at anbefale de mest egnede materialer i vort sortiment.

KUMA A/S
Industriparken 12
7321 Gadbjerg
Danmark
CVR nummer: DK20257377
P nummer: 1000597864
ISO 9001, CE

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.314