23948sdkhjf

Ardex Skandinavia A/S

ARDEX er i en af verdens mest fremgangsrige producenter af hurtige spartel-, klæbe- og fugemasser. Altid af højeste kvalitet - et velkendt varemærke over hele verden.

I ARDEX koncernen har vi 50 års erfaring med spartelmasser og fliseklæbere. Vi nøjes ikke med at tilpasse os nye krav, men satser også intensivt på forskning og udvikling for at kunne tilbyde dig produkter, som både letter dit arbejde og giver dig tidsgevinster.

Vort stærke ARDEX sortiment er et af beviserne på det. Hvert ARDEX produkt bygger på unikke egenskaber. Det er nemmere at arbejde med, præsterer mere og giver lavere totalomkostninger. Samtidig indgår produkterne i et komplet system, som tilsammen giver et slutresultat ud over det sædvanlige.

I Danmark markedsføres ARDEX af ARDEX SKANDINAVIA A/S, et af det tyske ARDEX GmbH's 10 datterselskaber verden over. I over 35 år har vi forsynet danske håndværkere med ARDEX produkter. Vi er i dag 25 ansatte i Ardex Danmark, som arbejder med salg og markedsføring. Målgruppen er den professionelle håndværker inden for gulv-, flise-, bygge- og malerbranchen.

Vore produkter lagerføres af udvalgte forhandlere, som står inde for leveringsdygtighed landet over. Vi i ARDEX koncentrerer os mest om teknik, support og uddannelse af branchen via en omfattende kursusvirksomhed fra vore kursuscentre i Herlev og Hedensted. Dertil har vi 4 teknikere og 4 tekniske salgskonsulenter, som altid befinder sig midt i begivenhederne og som hurtigt yder både teknisk og praktisk hjælp til entreprenører og forhandlere.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Ardex Skandinavia A/S

Adresse
Ardex Skandinavia A/S
Marielundvej 4
2730 Herlev
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 44885050

CVR nummer: DK11709214

P nummer: 1002911106

Ansatte: 30

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael Fonnesbek
Afdeling: Salg
Stilling: Marketing
Direkte telefon: +45 44885062

Send til en kollega

0.218