23948sdkhjf

Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S markedsfører et af branchens absolut stærkeste sortimenter indenfor

varmepumper

. Vi har et bredt sortiment, der bl.a. omfatter jordvarmepumper, luft/vand varmepumper, luft/luft varmepumper, brugsvandsvarmepumper og boligventilationsvarmepumper. Dette sikrer, at vi kan levere den rigtige varmepumpe uanset hvilket effektbehov huset har,

Udover et bredt program af varmepumpeløsninger, tilbyder vi også:

  • Biokedler og brændere
    Vore kedler og brændere er af høj kvalitet og der anvendes den nyeste forbrændingsteknik. Vores kedler opfylder alle krav til lovgivningen.
  • Varmtvandsbeholdere
    Vi tilbyder varmtvandsbeholdere og akkumuleringsbeholdere, til både små og store familier. Vi har flere modeller, og med en Vølund beholder er man sikret et kvalitetsprodukt med en isolering så varmetabet, stort set, er lig 0.
  • Service
    Vi tilbyder faglig ekspertassistance på alle vore produkter. Vi udfører bl.a. lovpligtige eftersyn samt opstart- og indreguleringer af alle vore varmepumper og har egen serviceorganisation, der dækker hele Danmark.

Vølund Varmeteknik A/S har været leverandør til den danske befolkning gennem mere end 140 år, bl.a. på varmetekniske produkter. Vølund tilhører en af europas førende virksomheder indenfor varmebranchen, den svenske, børsnoterede industrikoncern NIBE, og har med den internationale udviklingsafdeling mulighed for at tilpasse sine produkter i forhold til gældende dansk energipolitik, herunder ændringer i byggereglement.

 

 

Se alleNyheder

Fakta om Vølund Varmeteknik A/S

Adresse
Vølund Varmeteknik A/S
Industrivej Nord 7 B
7400 Herning

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 97172033

CVR nummer: DK32938108

P nummer: 1016071621

Ansatte: 55

Kontaktpersoner

Jette Bergmann Jette Bergmann
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketingansvarlig
Direkte telefon: +45 96 94 97 09

Send til en kollega

0.328