23948sdkhjf

Hewikut A/S

Hewikut A/S – fugefrie epoxy- og polyurethanbelægninger samt sikkerhedsværn

Vi har siden 1974 udført mere en 6 mio. m² epoxy- polyurethan gulvbelægninger i industrien, på værksteder, i P-huse og i offentlige bygninger. Har du således et gulv med stor belastning, overfladebehandler vi med en belægning, der er ca. 3 gange stærkere end beton, og som typisk holder 15-20 år. 

Med produkter fra SlowStop hjælper vi virksomheder med at leve op til lovpligtige sikkerhedsforanstaltninger, som truckværn, pullerter, søjleværn og beskyttelse af reoler.

Produktområder:

Epoxy gulve

Epoxy gulve bruges ofte i industrien og på værksteder, hvor de er med til at sikre helt specielle behov, såsom holdbarhed, skridsikring mod faldulykker, rengøringsvenlighed, antistatiske krav eller krav til kemikalieresistens.

Polyurethangulve


Har egentlig samme funktionsområder som epoxybelægningen, men findes i flere forskellige systemer, som dækker fra den helt hårde belægning til en mere fleksibel og blød belægning, der kan være med til at sikre en høj gangkomfort. Polyurethangulve anvendes derfor i et bredt udsnit af industrien, på kontorer, sygehuse og andre offentlige institutioner.

Stødabsorberende sikkerhedsværn – nedsæt udgifter til vedligehold

Ekstremt stærke sikkerhedsværn. Pullerter med patenteret stødabsorberende funktioner som ikke beskadiger betongulvet og derfor mindsker udgifter til vedligehold.

SlowStop absorberer stød fra køretøjer på op til 40.000 kg.

Gulvbelægning i Danmark og udlandet

Med vores mange gulvlæggere kan vi udføre belægningsarbejde i hele landet og også i udlandet. Vi har lavet gulve i Tyskland, England, Norge, Sverige og på Grønland.

Kontakt:

Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. +45 7026 7667 eller find flere oplysninger og inspiration på vores hjemmeside.

Fakta om Hewikut A/S

Adresse
Hewikut A/S
Jyllandsvej 45
7330 Brande

Region
Danmark
Midtjylland
Ikast-Brande Kommune

Telefon: +45 70267667

CVR nummer: DK34055866

P nummer: 1017277320

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Finn Clausen Finn Clausen
Stilling: Salgschef

Jacob Rasmussen
Afdeling: Salgsafdeling Sjælland og Øerne
Stilling: Sælger / Projektleder
Direkte telefon: +45 21717667

Lars Christiansen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.281