23948sdkhjf

Schack Trapper A/S

Schack – din syddanske specialist i trapper, altaner, værn mv.

Hos Schack Trapper finder du mere end 35 års ekspertise i trapper, altaner, gelændere og værn med meget mere. Vi er en innovativ virksomhed med en stærk hjemmemarkedsposition i Syddanmark, man leverer også rigtig meget til resten af Danmark og Norden.

Schack Trapper har leveret kvalitetsprodukter gennem mere end en generation – og har som en af få virksomheder i Danmark samlet ekspertise i både stål og træ i samme hus.

Langt de fleste af vores ansatte er smede – men vi er så stærke i vores niche, trætrapper, at mange kunder stadig tror, det er det eneste, vi producerer.

Produkter:
Flotte unikke trapper fra egne produktionslokaler

Hos Schack er vi gode til at sætte vor produktion i system til optimale løsninger. Så du får flotte trapper med unikt håndværkspræg, men med den ens – høje – kvalitet og den lavere pris, som er gevinsten ved den industrielle produktion fra uddannede fagfolk.

Hele processen foregår i vore egne, rummelige produktionslokaler. Her foregår udvælgelsen og forarbejdningen af råvarerne. Ligesom vi både maler, lakerer og oliebehandler i egen lakafdeling.

Vi foretager også selv industrilakering af vore ståltrapper og andre stålprodukter, mens vi galvaniserer hos anerkendte danske galvaniseringsvirksomheder.

Vores produktsortiment omfatter:
- Ståltrapper
- Glastrapper
- Trætrapper
- Altaner
- Gelænder og værn
- Stålkonstruktioner

Fakta om Schack Trapper A/S

Adresse
Schack Trapper A/S
Åbenråvej 67
6780 Skærbæk

Region
Danmark
Syddanmark
Tønder Kommune

Telefon: +45 73759900

Fax: +45 73759922

CVR nummer: DK11516203

P nummer: 1002909576

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kontakt Schack
Direkte telefon: +45 73759900

Send til en kollega

0.219