23948sdkhjf

MUNCHOLM A/S

MUNCHOLM A/S er et 35 år gammelt anerkendt firma, der repræsenterer en række udenlandske producenter indenfor ståltrapezplader, lakerede aluminiumsplader, maskiner, falsede produkter og råder over en vis egenproduktion.

• Til entreprenører, tømrere og tagdækkere leverer vi tyndplader i form af selvbærende trapezplader og aluminiumsfacader og bukkede profiler.

• Til blikkenslagere råder vi over et komplet program bestående af falsede produkter til tage og facader i aluminium, zink og kobber og markedets mest stabile maskiner, håndværktøj og tilbehør.

• Til metalindustrien forhandler vi CNC-styrede bukkemaskiner, sakse m.m. fra Schröder Group (Schröder og Fasti).
MUNCHOLM-domicil
______________________________________________________________

I 2003 flyttede MUNCHOLM i domicil opført i egne materialer, og i 2008 blev hal 2 bygget. Vi har lagt vort visitkort, så vi er til at se fra motorvejen midt mellem Århus og Randers.

Hos MUNCHOLM er vi et fliksibelt team, der arbejder som i sportens verden: Vi sammensætter et hold, der kan spille sammen og levere resultater. Vi betjener udelukkende fagfolk, som tilbydes professionel vejledning fra vore ingeniører, teknikere og blikkenslagere, og som dine medspillere står vi til rådighed ved valg af produkt og dimension, detailløsning, befæstelse og specifikation.

Som medspillere supplerer vi din viden og formåen indenfor vort speciale: tyndplade og maskiner. Vi er en del af din virksomheds ressourcer – vi er dine medspillere.
______________________________________________________________

Da vi hos MUNCHOLM føler en stærk værdimæssig forbindelse til sportens verden, har vi netop valgt at bakke op om disse værdier og vise vores støtte til holdsporten ved at være sponsor for Randers FC, Viborg FF og Randers HH.

Udover vores tilknytning til sportens verden har vi hos MUNCHOLM også valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse. Sammen vinder vi kampen mod kræft - læs mere >

Det primære formål for Danske Hospitalsklovne er at sprede glæde blandt børn på danske hospitaler - læs mere >
______________________________________________________________

CSR - samfundsansvar hos MUNCHOLM A/S
Dyk ned i den spændende læsning om samfundsansvar hos MUNCHOLM - læs mere >
______________________________________________________________

MUNCHOLM har tiltrådt byggevare-leveranceklausulen og tegnet produkt-ansvarsforsikring (op til kr. 10,0 mill.). MUNCHOLM er i 2016, 2015, 2014, 2013, 2012 blevet tildelt et AAA-diplom af Soliditet A/S - læs mere >

Fakta om MUNCHOLM A/S

Adresse
MUNCHOLM A/S
Tolsagervej 4
8370 Hadsten
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Favrskov Kommune

Telefon: +45 8621-5055

Fax: +45 8621-3399

CVR nummer: DK20106174

P nummer: 1004313588

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Feldballe
Direkte telefon: +45 86215055

Send til en kollega

0.297