23948sdkhjf

wedi GmbH

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig!


wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, flisbelæggelige bademøbler og rumopdeling, brusekabiner med ensartede flader, behagelige saunalandskaber med opvarmede drømmesenge og meget mere.

Vi hjælper med at opbygge velvære
Da „wedi byggepladen“ kom på markedet blev egenskaberne for et flise bærerelement omdefineret. Efter 30 års fortsat udviklingsarbejde er „wedi byggepladen“ stadig en klasse for sig, og anvendes i dag, udover den almindelige anvendelse til vægge og gulve, til baderums arkitektur og til byggeprojekter i velværeindustrien. Individuelle ønske badeværelser med dampoaser, flise belagte bademøbler og rum opdeling i alle tænkelige former. Brusebade med ensartede flader og talrige designforløb eller med indbygget baderende. Behagelige saunalandskaber med opvarmet briks. Brusere og badekar stående frit i rummet – muliggjort af en simpel blå plade.

Systemtanke: Mere end kun en byggeplade
Med et stort antal fremragende produkter og problemløsninger er wedi blevet til branchens teknologiske frontløber og kreative inspirationskilde. Fremtidssikrede konstruktioner, de bedste råmaterialer såvel som en voksende forarbejdnings kompetence erhvervet gennem års erfaring sikrer wedi produkternes topkvalitet.

Fakta om wedi GmbH

Adresse
wedi GmbH
Hvedemarken 5
3520 Farum

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederikssund Kommune

Telefon: +45 47382329

Fax: +45 47772329

CVR nummer: DK37803774

P nummer: 1015247572

Ansatte: 10

Certifikater: CE, ISO 9001, REACH

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dr. Daniel Meiners

Mette Bengtson

Send til en kollega

0.187