23948sdkhjf

Dolle Nordic A/S

Dolle Nordic A/S

DOLLE Nordic A/S har eksisteret siden 2013 og er som navnet antyder det nordiske salgskontor og knudepunkt for de nordiske markeder. DOLLE Nordic er et datterselskab til DOLLE A/S, som siden 1951 har udviklet sig til verdens førende inden for udvikling, produktion og salg af lofttrapper. De 65 års erfaring med lofttrappeproduktionen har været med til at skabe eksistensgrundlag for DOLLE Nordic. Visionen er at yde branchens bedste kundeservice med skræddersyede løsninger, korteste leveringstid og højeste produktkvalitet. Dolle Nordic har ansvaret for salg og markedsføring af DOLLE A/S’ produktportefølje i Norden.

Kerneproduktet er, og har altid været, lofttrapper. Med tiden er der tilføjet flere produkter til sortimentet såsom hemsetrapper, kit-trapper, skunklemme, gelænder-systemer og senest de modulopbyggede terrasser. Rundt i de forskellige byggemarkeder, hos tømrermestre eller hos entreprenøren, erkender alle DOLLE Nordic’s høje kvalitet, hurtige opsætning- og leveringstid, innovative produkter og tankegang samt høje service niveau.

DOLLE har skabt et tankesæt, der er gennemgående i virksomhedens produktudvikling. DOLLE ønsker at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til kubikmeter, når det drejer sig om boligens rummelighed. Derfor har DOLLE sat sig for at udvikle produkter, der udnytter den ubenyttede plads i boligen.

 

Alle vores produkter lever op til de strenge EN-krav. Tilmed er vi FSC og PEFC certificeret. 

Fakta om Dolle Nordic A/S

Adresse
Dolle Nordic A/S
Holmstrupgårdvej 1C.
8220 Brabrand
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 99535353

Fax: +45 99535399

CVR nummer: DK33262582

P nummer: 1016436239

Ansatte: 10

Certifikater: FSC

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Janni Vind

Send til en kollega

0.194