23948sdkhjf

Nordfab Europe A/S

Efter sammenlægning af Nederman Manufacturing A/S og Industri Ventilation A/S, er Nordfab Europe A/S med hovedsæde i Assens 9550 Mariager genopstået.

Nordfab Europe A/S er en del af Nordfab med produktion i USA – Thailand – England – Danmark.

Etableringen af Nordfab Europe A/S betyder at Nordfab nu er yderligere repræsenteret på verdenskortet. Nordfab Thailand, dækker det asiatiske marked, England og Danmark vil dække det Europæiske marked samt USA vil dække det amerikanske marked.

Diverse marketing værktøjer, som er blevet udviklet af specielt Nordfab i Nord Amerika, vil efterhånden blive ændret til europæiske standarder og introduceret på markedet.

Disse værktøjer, samt hurtig og pålidelig levering, er de vigtigste forudsætninger for succesen hos Nordfab Europe A/S i dag.

Produktionen af standard komponenter vil være hos disse fire selskaber som har den nødvendige teknologi og kapacitet til produktion af QF rørsystemet. Lagerføring af standard rør, samt produktion af specielle komponenter vil efterhånden blive etableret indenfor de forskellige Nordfab virksomheder.

Det QF rørsystem som vi kender i dag fortsætter og produkt sortimentet udvides til også at være FB rørsystem – 2 og 3mm lakeret rørsystem, samt højvakuum rørsystem.

Visse af disse systemer er også tilgængelige i rustfrit stål.

Alle kataloger kan findes på vores webside

Fakta om Nordfab Europe A/S

Adresse
Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 86471100

Fax: +45 99680901

CVR nummer: DK17011405

P nummer: 1001204106

Ansatte: 30-40

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Kjeldsen
Direkte telefon: +45 86471100

Peter Åberg
Stilling: Managing Director

Send til en kollega

0.22