23948sdkhjf
Del siden

James Hardie Denmark

Fermacell producerer og sælger komplette løsninger til lette vægge indendørs såvel som udendørs. Den nemme montage kan klares af såvel professionelle håndværkere som hjemmehåndværkeren, og vores veluddannede teknikere er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål omkring byggeri med lette vægge.

Fermacell fibergips er gipsvægge i en meget høj kvalitet, og har en række gode egenskaber man normalt ikke forbinder med gipsvægge. Væggene er mere lydisolerende, og man kan skrue tunge emner op på væggene uden at bruge plugs. Fibergipspladen er så solid, at den kan bruges i vådrum i kun et lag. Fibergipsen kan optage statiske kræfter, og derfor kan vindkryds undlades, hvor der er monteret fibergips plader. Desuden er pladerne så robuste, at de på en husfabrik kan monteres på prefabrikerede vægelementer, og klare transporten og montagen uden transport- og stødskader.

- FERMACELL fibergips plader anvendes til vægge og lofter på underkonstruktioner af træ såvel som stål.

- FERMACELL gulvelementer anvendes som flydende gulv.

- FERMACELL Powerpanel HD anvendes som facadeplade, og kan klammes direkte op på ydervæggenes bærende trækonstruktion. Herefter kan den pudses med FERMACELL’s HD facadepudssystem.

- FERMACELL Powerpanel H2O pladerne anvendes i vådrum, til både væg og gulv.

James Hardie Denmark
Kirkevej 3
8751 Gedved
Danmark
CVR nummer: DK27395503
P nummer: 1006445127
19
ISO 14001, ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.21