23948sdkhjf

CASA A/S

CASA A/S er en agil ejendomsudvikler og løsningsorienteret totalentreprenør. Vi har mere end 200 medarbejdere – dygtige fagfolk, ledere og specialister, der gennem effektive beslutningsveje og strømlinede arbejdsgange leverer problemfrie byggerier. Med kreative, utraditionelle løsninger i udviklingsfasen skaber vi projekter, som alle parter får det optimale ud af. På byggepladsen sikrer vores gennemprøvede processer, at de endelige byggerier udføres i højeste kvalitet og afleveres mangelfrit. Vi opfører, renoverer og udvikler bolig- og erhvervsbyggerier i hele landet og har en årlig omsætning på 2,3 mia. kr.

Vi er ikke bundet af egenproduktion men samarbejder med de fagentreprenører, der løser den enkelte opgave bedst.  Dermed kan vi agere hurtigt og fleksibelt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er i fortsat vækst og forventer at øge både markedsandele og omsætning betragteligt i de kommende år.

Hos CASA bygger vi på fremtiden. Uanset om vi udvikler boligprojekter, bygger nye domiciler eller renoverer almene boliger, så gør vi det for de mennesker, der skal bo, leve og arbejde i vores byggerier. For CASA er værdierne synlighed, tillid, ordentlighed og respekt grundlæggende. Vi holder, hvad vi lover, og vi gør, hvad vi siger. Det betyder, at vi vil gå langt for at finde den bedste løsning for vores bygherrer.

CASA har afdelinger i Horsens og Storkøbenhavn.

Omsætningen i 2020: 2,3 mia. kr.

Følg CASA på LinkedIn

Projekter

Fakta om CASA A/S

Adresse
CASA A/S
Havnen 5
8700 Horsens
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Horsens Kommune

Telefon: +45 75627900

CVR nummer: DK29205272

P nummer: 1011896622

Ansatte: 200

Certifikater: Svanemærket

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ditte Sorknæs
Stilling: Marketings- og Kommunikationschef
Direkte telefon: +45 60576516

Susanne Fürstenberg
Stilling: HR-Chef
Direkte telefon: +45 20316337

Send til en kollega

0.36