23948sdkhjf
Del siden

G.S.V. Materieludlejning A/S

 

Om GSV

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede serviceløsninger.

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet og det er vores fælles ansvar at finde miljøvenlige løsninger til fremtiden. Vi påtager os gerne ansvaret for at påvirke udviklingen af det miljøvenlige materiel til vores kunder, og investerer i at have en bred portefølje af hybrid, el- og batteridrevne maskiner, mens vi stadig arbejder hårdt på at få vores maskinpark endnu mere miljøvenlige, til gavn for vores kunder.

GSV er landsdækkende med vores 21 afdelinger og 4 on-site afdelinger fordelt over hele landet. Så du kan altid komme i kontakt med os uanset, hvor du befinder dig.

I hver region har vi et kontaktpunkt, som kan sikre forbindelse til de rigtige afdelinger, de rigtige specialister og den rigtige løsning til din opgave eller problemstilling.

Vi er med dig hele vejen igennem – både i det planlagte og det akutte, da vi tilbyder beredskab og service døgnet rundt.

Se hele produktkataloget her

G.S.V. Materieludlejning A/S
Baldersbuen 5
2640 Hedehusene
Danmark
CVR nummer: DK51457528
P nummer: 1021105186
520
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312