23948sdkhjf

EKJ Rådgivende Ingeniører AS

EKJ – Kvalitet gennem engagement
er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen.

I 1978 var EKJ nået en størrelse og en karakter, der gjorde det naturligt, at gøre virksomheden til et aktieselskab. EKJ FONDEN blev efterfølgende stiftet i 1984, for at stadfæste et generationsskifte og udbrede ejerskabet af virksomheden blandt ledere og medarbejdere. I dag ejer EKJs medarbejdere godt 40 % af virksomheden. Det resterende ejes af EKJ FONDEN.

Moderne og kvalitetsbevidst
EKJ har udviklet sig til en moderne virksomhed med en flad struktur og korte beslutningsveje. Vi fungerer som uvildige rådgivere uafhængige af produktions- og ejerinteresser, og er kendt blandt vores kunder og samarbejdspartnere for vores kvalitetsbevidsthed.

Vores faglige stolthed og ikke mindst vores engagement, i de opgaver vi løser, er fundamentet for vores dagligdag og for vores måde at arbejde sammen på. Vi arbejder altid i teams på tværs af afdelingerne, hvor vi trækker på hinandens faglige viden og erfaring for at løfte opgaverne.

I EKJ har vi mange videnstunge rådgivningsopgaver bl.a. inden for hospitals- og sundhedssektoren, og vi møder derfor ofte store udfordringer, som alle er med til at udvide vores kompetencer.

Projekter

Fakta om EKJ Rådgivende Ingeniører AS

Adresse
EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 33111414

CVR nummer: DK83175419

P nummer: 1002664775

Ansatte: 250

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mads Vinter

Send til en kollega

0.218