23948sdkhjf

RUSTEK A/S

RUSTEK A/S er underleverandør og totalleverandør med speciale i laserskæring, kantpres, buk, svejsning og montage. Vi laver bl.a. mange produkter i rustfrit stål til fødevarer- og medicinalindustrien ligesom vi arbejder med konstruktion og anlæg af maskiner.

RUSTEK A/S er en virksomhed der løser problemer af meget forskellig karakter, detet gøres muligt af vores moderne og fleksible produktions apperat.

Vi er totalleverandør og har betydelige kompetencer indenfor:

 

Vi påtager os gerne at løse ”hele” opgaven, om nødvendigt med hjælp fra vores samarbejdspartnere – Hvis der indgår konstruktion(3D) i opgaven, tager vi os også gerne af det.

Rustek a/s er i besiddelse af et effektivt og stabilt Co2 laserskæreanlæg, der med sine 4000 Watt gør os i stand til at udføre laserskæring i alle gængse materialer samt tykkelser, og også et 3KW Fiberlaserskære anlæg, der er fuldt udbygget med automation til håndtering af både råvarer(Plader), men også udtagning af skårne dele!. Anlægget skære med den seneste laserteknologi, også kaldet fiberlaser. 

RUSTEK A/S er også i besiddelse af en af de mest effektive og præcise kantpressere i Danmark. Denne kantpresser er som også vores Laser af fabrikatet LVD. Kantpresseren er forsynet med alt hvad hjertet begærer af tidens elektronik.

Rustek a/s har i dag også 2 robotceller til pladebukning, cellerne er bestykket med Motoman robotter og kantpressere på hhv. 1250mm og 3100mm. Vores største anlæg er ydermere forsynet med automatisk indladning af paller, og også udtagning, af færdige emner fungere ubemandet, hvilket betyder at robotten kan køre uden at der skal være personale tilstede!

Fakta om RUSTEK A/S

Adresse
RUSTEK A/S
Bjørnevej 3
7800 Skive
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Skive Kommune

Telefon: +45 9683 7131

CVR nummer: DK33389477

P nummer: 1004938636

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Rene Ramsdahl
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.203