23948sdkhjf

Budweg Caliper A/S

Budweg Caliper A/S er på verdensplan kendt som en af de førende leverandører af bremsekalibre i det frie Aftermarket.
Budweg Caliper er markedsleder indenfor bremsekalibre og reservedele, hvor distributionen udelukkende foregår gennem autogrossister i det frie aftermarket (IAM). Fra distributionscenteret i Danmark, leveres der ud til 30 forskellige lande i Europa.

Budweg Caliper har dagligt 160.000 stk. færdige kalibre på lager, og 255.000 stk. gamle enheder, som er klar til at blive renoveret på 20 montagebaner. Omhu, effektivitet og præcise deadlines er nogle af succeskriterierne for vores effektive logistik og høje leveringsevne Vores unikke online katalog leder hurtigt kunderne til det ønskede produkt. Det er ligeledes muligt at finde vores produkter i TecDoc samt at bestille direkte gennem TecCom.
Med 40 års erfaring og høj kompetence indenfor udvikling og renovering af bremsekalibre, har vi i årtier bevist, at vi leverer kompromisløs kvalitet, hvilket vores fremragende ry i branchen også afspejler.

Vores produkter er udviklet, produceret og renoveret i en af Europas mest moderne fabrikker - beliggende centralt i Danmark. Vi garanterer fremragende bremse teknologi og en kvalitet, som ofte ligger langt over OE-niveauet.

Med mere end 4000 kalibre i programmet, som dækker næsten alle Europæiske, Japanske og Koreanske biler, har vi det bredeste sortiment af bremsekalibre i Europa. Derudover tilbyder vi også et bredt sortiment af reservedele til reparation af kalibre.

Budweg Caliper tilbyder dig
• Et bredt program, der dækker mere end 98 % af EU’s bilpark
• Førsteklasses kvalitet på OE-niveau
• Høj leveringsgrad
• Miljøvenlig renovering
• Først til markedet (med nye produkter)
• Nyeste bremse teknologi som fx EPB kalibre
• Teknisk support og uddannelse
• Professionel salgssupport

Se alleNyheder

Fakta om Budweg Caliper A/S

Adresse
Budweg Caliper A/S
Industrivej 10
5260 Odense S

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 63143308

CVR nummer: DK79132217

P nummer: 1002572471

Ansatte: 161

Certifikater: ISO 9001

Kontaktpersoner

Flemming Nielsen
Stilling: Salg og Marketing Assistent
Budweg Caliper
Rune Kvolsgaard
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.297