23948sdkhjf

West Diesel Engineering A/S

West Diesel Engineering A/S (i daglig tale West Diesel) har mere end 25 års erfaring inden for diesel motorer, marinekraner,hydraulik og generator- og nødstrømsanlæg. Vi er klar til at assistere dig på alle tider af døgnet.

Hvad laver vi?
Vi importerer og sælger dieselmotorer og generator-, nødstrøms-, og havneanlæg til marine og industri, Derudover sælger vi marinekraner, wirespil og reduktionsgear. Vi løser opgaver inden for marine-, industri– og offshore. 

Produktion, reparation og installation
På vores moderne og nyindrettede værksted i Esbjerg, har vi produktion af generatoranlæg op til 1600 kW, samt test under opsyn af klassifikationsbureauer efter kundens ønske.

Vores motor- og hydraulikværksted udfører alle former for service-, reparations- og installationsopgaver på såvel vort værksted, som hos kunder/samarbejdspartnere i ind- og udland.

Vores dieselværksted råder over kalibrerings- og testfaciliteter til de fleste anerkendte brændstofpumper, såsom BOSCH, ZEXEL, DIESEL KIKI og mange andre mærker. Herudover også alle gængse dieselpumper til auto– og entreprenørbranchen.

Reservedele
Med stor ekspertise servicerer vort reservedelslager vores kunder fra vores lokale reservedelslager med konkurrencedygtige priser på originale MITSUBISHI og JOHN DEERE reservedele.

Reservedele, der ikke er på lager, hjemskaffes fra dag til dag. Vi stræber efterlevering inden for 24–48 timer.

Ydermere fører vi også reservedele fra Heila, TMA, Facet, Dong-I (D-I International), DAF, KOHLER, VISA, Craftsman, Bosch, VDO samt andre mærker.

Se alleNyheder

Nyeste produkter

Fakta om West Diesel Engineering A/S

Adresse
West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 75127044

Fax: +45 75452770

CVR nummer: DK76393710

P nummer: 1002489254

Ansatte: 27

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Gitte Kronbøge

Kim Jensen
Afdeling: Marketing
Stilling: Salgs og marketingkoordinator

Rasmus Sørensen
Afdeling: Salg

Send til en kollega

0.235