23948sdkhjf
Del siden

Øbro Træ A/S

Øbro Træ A/S er opbygget med decentrale afdelinger, som er lokalt forankret med hvert sit speciale. Den lokale forankring er vigtig for os, idet vi gerne vil være en både stærk og værdiskabende samarbejdspartner for vore kunder.

Vi vil dog forsat sikre vores omkostningseffektivitet både i administration-indkøb- og logistikopgaver med pakning og præcise leveringer af varer gennem vore afsætningskanaler.

Derfor har vi i 75 års jubilæumsåret opbygget et tværgående ” Task Force” som varetager koordination af ovennævnte funktionsområder.

Ledelse: Adm. direktør Uwe Plugge

Direktør Jesper Plugge

Direktør Jesper Olsen 

Økonomi: Helle Jelved

Kommercielle områder: Michael Arent

Salg: Lars Thomsen

Projektafdeling: John Nielsen 

IT-udvikling: Poul Vehn

Fællesområderne i økonomi – IT udvikling og Kommercielle aktiviteter har kontor på Greve Main 15, 2670 Greve.

Om Tømmerhandlen Greve:

Fredag den 21. august 2015 åbnede vi en ny tømmerhandel med beliggenhed direkte til Køge bugt motorvejen (afkørsel 29). Tømmerhandlen er opbygget med en “DRIVE IN” betjening, således at du køre direkte hen og læsse de varer, som du skal bruge.

Inden i den store trælasthal finder du vores helt nye proff-center på 630 m2 i 2 etager. Her kan du købe alt i isenkram, værktøj og beslag.

Den nye trælasthandel i Greve har som en ekstra service til vores kunder etableret 2 døgnbokse hvor du kan afhente dine forudbestilte varer i alle døgnets 24 timer.

Afdelingen i Greve er den nye hovedafdeling i Øbro Træ A/S og vil fremover understøtte vore 2 københavnske afdelinger med udkørsel af varer overalt i København samt regionalt på Sjælland.

Øbro Træ Nordhavnen

Om butikken
Tømmerhandlen er opført i 2001 og designet, som et Engroscenter til at betjene erhvervskunder og professionelle håndværkere. Afdelingen er indrettet, som ”Drive in tømmerhandel”, hvor kunden kan betjene sig med netop de varer som skal bruges til dagens arbejdsopgaver. I afdelingen er også indrettet et Proffcenter, hvor der sælges alt i Værktøj-Beslag samt Isenkram til professionelt brug. Her finder du derfor ikke potter-gryder-gummidyr eller havestole, men kun de kvalitetsvarer som håndværkeren bruger. Afdelingen er særlig specialiseret i træ og pladeprodukter, samt høvlet træ og lister i de bedste kvaliteter. Når ” kvalitet er vigtig”, så er det et godt sted at handle sine træ og byggematerialer.

Øbro Træ Østerbro

Om butikken
Afdelingen i Randersgade, hvor det hele startede i 1940, har en selvstændig Isenkrambutik og Trælast i gården, hvor meget kan lede tankerne hen til en svunden tid. Afdelingen har altid ca. 10.000 varenumre liggende klar i netop de varer som handles på Østerbro. Her er kompetent personlig betjening til alle kunder om det er store eller små indkøb.

Afdelingen er bevaret, som den sidste af de såkaldte ” Baggårds Tømmerhandel”, som netop fra 1940 frem til 1970 var ganske udbredt i det Københavnske forretningsliv.

Afdelingen er absolut et besøg værd og der også mulighed for gode indkøb på netop træ- byggematerialer og isenkramvarer, når varer vælges med omtanke.

Tilmeld Vores nyhedsbrev her

Se seneste tilbudsavis her

Øbro Træ A/S
Greve Main 15
2670 Greve
Danmark
CVR nummer: DK73269318
P nummer: 1008601158
30

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.298