23948sdkhjf
Del siden

AVK Danmark A/S

AVK Danmark A/S er en division i AVK International A/S. Vi har hovedsæde i Galten/Skovby nær Aarhus og har ansvaret for salg og service til vores danske kunder.

Hos AVK er vi specialister i ventiler, og vi producerer blødtættende skydeventiler, dobbelt-excentriske butterflyventiler, hydranter, kontraventiler, stikledningsventiler samt en række tilbehør til de rørnet, som forsyner os med rent drikkevand og naturgas. Derudover tilbyder vi også en række produkter til spildevandshåndtering og brandbekæmpelse.

Høj kvalitet i alle led
I tre generationer har vi baseret vores forretning på stolte traditioner for samarbejde, håndværk og kundeservice. Vores kunder kan trygt regne med os  – også i de kommende generationer. 

Vi er drevet af løbende innovation så vi fortsat kan bidrage til fremskridt for vores kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det gælder hvert eneste produkt og hvert trin i vores processer, og vi stræber efter at sætte en høj standardfor ekspertise og pålidelighed i branchen.

Derfor anvender vi de nyeste teknologier til at skabe løsninger, der er holdbare under selv de hårdeste betingelser, og vi har strømlinet vores topmoderne produktionsfaciliteter for at sikre den hurtigst mulige leveringstid.

 

Vores produktion sker på et moderne produktionsanlæg, hvor mange af produktionsprocesserne er automatiserede med robotter og computerteknologi.

AVK Danmark A/S
Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
CVR nummer: DK57693517
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.424