23948sdkhjf

Ecolab ApS

Ecolab har været en pålidelig partner i Danmark i mere end 50 år. Vores innovative løsninger og serviceydelser dækker mange brancher - fra hotel til fødevareproduktion, fra hospitaler til tekstilhygiejne

Segmenter
De segmenter, Ecolab servicerer omfatter en bred vifte af rengørings- og hygiejnebehov over hele verden. Mens de enkelte divisioner fokuserer på specifikke produkter og service, arbejder alle sammen på tværs af divisioner og geografiske grænser for at tilbyde løsninger og service til vores kunder.

Vi tilbyder et omfattende sortiment af rengørings- og hygiejneløsninger til vores forskellige kundegrupper – fra rengøring af glas til desinficering af operationsborde; vores virksomheds rækkevidde er stor. Ecolab tilbyder hygiejne-ekspertise fra Jord til Bord i forarbejdningsprocessen hos de mest velkendte navne indenfor Food & Beverage.

Vi sikrer både Hygiejne i Balance og patienters velbefindende i Healthcare faciliteter og tilfredse gæster på hoteller med 360° beskyttelse. Uanset om du arbejder med rengøring, catering, tekstiludlejning, professionelle vaskerier eller andre virksomheder, der er afhængig af professionelle hygiejneresultater, er Ecolab det rette valg for bæredygtige løsninger.

Nyheder

Se alleNyeste kompetencer

Fakta om Ecolab ApS

Adresse
Ecolab ApS
Høffdingsvej 36
2500 Valby

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 36158585

CVR nummer: DK56987819

P nummer: 1003119801

Ansatte: 90

Kontaktpersoner

Lars Houborg
Afdeling: FOOD & BEVERAGE
Stilling: TECHNICAL EXCELLENCE SPECIALIST, FOOD & BEVERAGE
Direkte telefon: +45 36 15 85 05
Nageen Højbjerg
Afdeling: Food & Beverage, Nordics
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 24443775

Send til en kollega

0.25