23948sdkhjf
Del siden

Tyrolit A/S

er en af verdens største producenter af bundne slibe-, skære-, save-, bore og afretningsværktøjer og vi udbyder af systemløsninger inden for værktøj og maskiner.

Vi er en virksomhed, der kontinuerligt investerer i at forbedre miljøet, således at produkterne skåner miljøet mest muligt under fremstillingen, brugen og bortskaffelsen.

Tyrolit er også en systempartner, der i et tæt samarbejde med kunderne optimerer og realiserer komplette skære- og slibeløsninger og på stedet løser kundespecifikke opgaver takket være en lang række højtuddannede teknikere. Vi ser vores kunder som partnere med et fælles mål om en permanent win-win-situation.

Vores kunders succes afhænger af kvaliteten af vores produkter, vores omfattende tekniske viden om disses anvendelse og løsningen af kundespecifikke opgave på stedet. Det intensive samarbejde med vores kunder fører til unikke strategiske udviklinger og sikrer dermed succes for begge parter.

Vores ca. 4.1000 medarbejdere og sortimentet på mere end 80.000 produkter er fortsat i en rivende udvikling. Med hele 28 produktionsfaciliteter fordelt over 13 lande og den løbende udbygning af netværket af salgsselskaber og distributører over hele verden.

Corporate Data | TYROLIT Group:

Medarbejdere :
4.113, hvoraf 1.123 arbejder på hovedkontoret i Schwaz Østrig

29 Produktionsfaciliteter:
13 lande

Salgs firmaer:
Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Brasilien, Kina, Danmark, Estland, Tyskland, Ungarn, Finland, Frankrig, Det Forenede Kongerige, Indien, Indonesien, Italien, Canada, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Sverige, Schweiz , Spanien, Thailand, Tjekkiet, USA og de Forenede Arabiske Emirater.

Distributører i mere end 65 lande

Tyrolit A/S
Herstedøstervej 21, 2.
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK55050112
P nummer: 1002027607
11
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297