23948sdkhjf
Del siden

Armatec A/S

Armatec udvikler produkter, løsninger og serviceydelser indenfor Energi & Proces i Norden.

Armatec’s kerneområder omfatter:

  • Varmeanlæg og varmtvandssystemer: Trykekspansion, afluftning, varmekabler og fjernvarmeunits
  • Tryksikring: Sikkerhedsventiler, sprængplader, støjdæmpere og selvvirkende ventiler 
  • Ventilautomation: Aktuatorer monteret på on/off og reguleringsventiler
  • DVC: Ventiler og tilbehør
  • Rørtekniske løsninger: Rørkoblinger, filtre, kompensatorer, kontraventiler, fittings
  • Pumper: Væskepumper, vakuumpumper og pumpesystemer til industrien
  • Service: Servicering og reparation af sikkerhedsventiler, opstart og indregulering, servicekontrakter på fjernvarmecentraler, service og reparation af pumper

Armatec Varme er førende indenfor komplette fjernvarmecentraler. Vi bygger vores filosofi på gennemstrømningsløsninger, der sammen med varmekabler udgør den mest driftsøkonomiske og sikre løsning indenfor legionellafri systemer med optimal afkøling af fjernvarmevandet.

Armatec Industri er også helt fremme som værdiskabende samarbejdspartner på industrielle anlæg. Vi leverer enkeltkomponenter og løsninger til en lang række applikationer indenfor vandforsyning, rensningsanlæg, kraft-varmesektoren og procesanlæg.

Armatec DVC er nyeste skud på stammen indenfor ventiler, med et stort produktprogram indenfor kuglehaneventiler, aktuatorer, butterflyventiler og sikkerhedsventiler m.m. DVC er pr. 1/8-2022 en division i Armatec, med egen lokation og lager i Vejle. 

Armatec Pumper med et stort program af væskepumper, vakuumpumper og pumpesystemer til industrien. Med introduktionen af SIHI’s omfattende pumpeprogram og ansættelse af erfarne pumpefolk kan vi levere og servicere vores kunder med et bredt program af pumpetekniske løsninger.

Armatec Service er certificeret og udfører reparationer, opbygning af units, montering og funktionstest af ventiler, aktuatorer og pumper. Desuden løses en række specialopgaver enten på vores værksted eller ude på de enkelte anlæg. Vi tilbyder desuden servicekontrakter på varmecentraler, logning og problemløsning m.v.

Armatec er altid i nærheden. Ud over vores interne specialister, har vi 5 specialuddannede servicefolk og 4 landsdækkende konsulenter, der med en solid faglig baggrund er i stand til at rådgive og udarbejde løsningsforslag ud fra dine ønsker og behov.

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239
37
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.375