23948sdkhjf
Del siden

Hilti Danmark A/S

Hilti leverer førende teknologi til den globale byggeindustri. Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services.

Hvad kan Hilti?
Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services.
Vi er over 35.000 medarbejdere i mere end 120 lande, der arbejder for at begejstre vores kunder og bygge en bedre fremtid. Hiltis internationale hovedkvarter ligger i Schaan i Liechtenstein, og vores kultur bygger på værdierne integritet, mod, teamwork og commitment.

Hilti bygger på enestående innovation, topkvalitet, direkte kunderelationer og effektiv markedsføring. 2/3 af medarbejderne arbejder direkte med rådgivning af kunder. Dette medfører mere end 200.000 kundekontakter - hver dag. Hilti har sine egne produktionsanlæg samt forskning og udvikling centre i Europa og Asien.

Hilti blev grundlagt i 1941 i Liechtenstein og har udviklet sig fra en lille familieejet virksomhed til en global virksomhed. Siden 2000 har Hilti været ejet af Martin Hilti Family Trust.

Dette ejerforhold sikrer videreudviklingen af selskabets grundlægger Martin Hilti's livsværk på lang sigt.

For at opnå succes og bæredygtig værdiskabelse integreres vores kunders, leverandørers og medarbejderes interesser i virksomhedens strategi. Samtidig bidrager et aktivt fokus på virksomhedens sociale og miljømæssige ansvar til, at der skabes den nødvendige tillid til vores måde at arbejde på.

Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK40215417
P nummer: 1018766449
175
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312