23948sdkhjf

Migatronic Automation A/S

Svejseautomatisering du altid kan regne med

Det, som mange industrivirksomheder har mest brug for, er en teknologipartner, der virkelig forstår deres forretning. Det er her, Migatronic Automation kommer ind i billedet som partner og integrator. Med vores mangeårige erfaring i industrien og samarbejde med innovative produktpartnere tilbyder vi løsninger, der gør os til det perfekte match som automatiseringsintegrator.

Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål - ved at gøre operationel effektivitet permanent og sikre, at produktivitet og automatiseringsløsninger går hånd i hånd.

Migatronic Automation har siden 1985 været en betroet partner, når det drejer sig om at klare udfordringerne ved svejseautomatiseringsløsninger, nu og i fremtiden – og sikre fortsat bæredygtig succes i din forretning. Vores baggrund og kernekompetence er svejsning og svejseteknologi - og vi ved, hvordan man får svejserobotter til at fungere optimalt.

Din gevinst med Migatronic Automation som integrationspartner:
Øget effektivitet i din produktion
Ensartet, høj kvalitet
Mulighed for fuld dokumentation
Bedre arbejdsmiljø

Standardprodukter
Migatronic Automation tilbyder også et omfattende program af standardprodukter, der er specielt udviklet til de stigende krav fra industrien med hensyn til svejsekvalitet, hastighed, fleksibilitet og minimering af produktionsomkostninger. Her kan bl.a. nævnes drejeborde, svejsetraktorer, trådfremføringer, styringer samt naturligvis reservedele og tilbehør til hele programmet.
Læs mere på

www.migatronic-automation.dkSe alleNyheder

Nyeste kurser

Fakta om Migatronic Automation A/S

Adresse
Migatronic Automation A/S
Knøsgårdvej 112
9440 Aabybro

Region
Danmark
Nordjylland
Jammerbugt Kommune

Telefon: +45 +45 96 96 27 00

Fax: +45 +45 96 96 27 01

CVR nummer: DK10086876

P nummer: 1000015626

Ansatte: 30

Kontaktpersoner

Christina Nielsen
Claus Pagh
Stilling: Export Manager
Sebastian Bæk
Direkte telefon: +45 20192329

Send til en kollega

0.39