23948sdkhjf

Sundolitt A/S

Sundolitt A/S - a business built on air

Førende spillere inden for fødevaresektoren og dansk internethandel foretrækker Sundolitts emballageløsninger. I dag er Sundolitts emballage markedsført under varemærket Sunpack, og vores stærke markedsposition bygger på mere end 50 års erfaring med EPS-løsninger til det danske marked.

 

Godkendt emballage til fødevareindustrien

Sundolitts emballager er godkendt til direkte kontakt med fødevarer. Kasserne isolerer og beskytter produkterne under transport, så de kommer hele, tempererede og friske frem.

 

Beskyttelse og nem håndtering

Emballagen er designet til at beskytte effektivt mod stød, vibrationer og temperaturer uden for emballagen. EPS-materialets små luftlommer reducerer ydre påvirkninger som slag og stød. Sundolitts emballageløsninger isolerer effektivt mod både kulde og varme og har en lav vægt, der letter håndtering og transport.

 

Bæredygtig og genanvendelig emballage

Sundolitts emballageløsninger er lavet af isoleringsmateriale, der sparer mere energi, end det kræver at fremstille. EPS-materialet består af 98 % luft indkapslet i 2 % genanvendeligt plast. Når EPS-emballage ikke længere anvendes som emballage, kan det genanvendes f.eks. som isolering til byggerier. På den måde er Sundolitt med til at øge genanvendeligheden og minimere flere branchers klimaaftryk.

 

International vidensdeling

Sundolitt Danmark kom til Danmark og byggede sin første fabrik i 1964 i Viborg. Senere kom fabrikker til i både Slangerup og Billund. Sundolitt er en del af Sunde Gruppen, der blev grundlagt i 1917. I dag har Sundolitt 17 fabrikker fordelt i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien.

Vores værdisæt er ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed. De værdier står stærkt i vores hverdag.

 

Læs mere om Sundolitts emballageløsninger på

www.Sundolitt.com

.

Se alleNyheder

Fakta om Sundolitt A/S

Adresse
Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund

Region
Danmark
Syddanmark
Billund Kommune

Telefon: +45 70111020

CVR nummer: DK35909117

P nummer: 1003129259

Ansatte: 85

Kontaktpersoner

Claus Jørgensen

Send til en kollega

0.328