23948sdkhjf

Roth Danmark A/S

Roth Danmark sælger og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer. Vi er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og har et bredt og komplet produktsortiment. Vores fageksperter har alle en VVS-teknisk baggrund og erfaring fra branchen, så de ved hvad de taler om. Vores eksterne salgskonsulenter dækker hele Danmark og sørger hver dag for at uddanne vores kunder i vores produkter og systemer, således at der opnås en høj effektivitet når der bruges Roth systemløsninger.

Vi er en del af Roth Industries GmbH og med vores stærke logistik- og systemløsninger fra vores nordeuropæiske hovedkontor Roth North Europe, er vi godt rustet og står stærkt på det danske marked.

Vores produkter forhandles gennem VVS-grossister og dermed er vores produkter let tilgængelige for den professionelle installatør.

Roth Danmark hjælper med projektering og vi er kun et telefonopkald væk, hvis du får brug for support. Vi har dygtige fageksperter til at hjælpe dig videre – både med de praktiske opgaver og de lovgivningsmæssige udfordringer du kan støde på i din hverdag.

Vi leverer tegninger, materialebestykninger samt dimensioneringsforslag og udarbejder også installationsforslag, beregninger og energianalyser inden for områderne:

  • Gulvvarmesystemer
  • MultiPex® brugsvandssystem
  • Alu-LaserPlus® brugsvandssystem
  • SnowFlex® snesmeltningssystem
  • Vortex pumper til brugsvandsinstallationer 

Læs mere om vores produkter på vores hjemmeside.

 

Nyheder

Fakta om Roth Danmark A/S

Adresse
Roth Danmark A/S
Centervej 5
3600 Frederikssund

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederikssund Kommune

Telefon: +45 47380242

CVR nummer: DK34012113

P nummer: 1001713380

Send til en kollega

0.25